Uusimmat artikkelit
Arvostettu taloustieteilijä Sixten Korkman sai kesätyössään lempinimen ’Blåbärs Finland’ syötyään kaiken mustikkahillon laivamiehistön aamiaisella
Maailman merillä 1960-luvulla seikkailleesta Sixten Korkmanista tuli kysytty yhteiskunnallinen keskustelija, jonka asiantuntijuutta toivotaan, kun Suomen talouteen halutaan näkemystä.
Tee pienet hillomunkit vappuun
Ja täyttää ne itse tehdyillä hilloilla.

"Teollisuustuote ei aina ole huonompi kuin kotona tehty" – mustikan terveelliset aineet säilyvät teollisesti kuumentaessa
Mustikasta tehtiin uudessa tutkimuksessa levitettä. Marjan terveelliset polyfenolit säilyivät paremmin teollisessa valmistuksessa kuin kotikeittiössä.

Hilloihin makua inkivääristä, kanelista ja currysta
Monen mielestä marjat ovat parhaimmillaan suoraan metsästä suuhun napsittuna, mutta jos marjoja intoutuu keräämään talvea varten, saa niistä tehtyä monenlaisia herkkuja. Perinteisiä marjahilloja voi myös maustaa hieman erikoisemmiksi. Lakat käyvät hyvin myös chutneyn perustaksi.