Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pikku Kakkosen Väritysäänikirja

Väritysäänikirja on kasvava kokoelma oivaltavia satuja.

Että (ym.)

Että entäs jos.

Pipsa Possun Halloween-puuhat

Pipsa Possun tulostettavat Halloween-puuhat

Unohda värityskirja, nyt tuunataan kalentereita! Valkoisen paperin pelko jäytää kalenterifriikkiä

Sosiaalipsykologin mukaan ihmisellä on luontainen tarve saada käsillään jotakin konkreettista aikaan, ja näyttää lopputuote myös muille.

Pamela Anderson pakolaiskeskuksessa ja viikon muita uutiskuvia

Kanadalaisnäyttelijä jakoi lapsille värityskirjoja ja Donald Trump sai aplodit ammattiliitoilta. Uutiskuvissa myös pieni elefantti Hannoverin eläintarhasta.

Sarjakuvaopas haastaa aikuisten värityskirjat

Uuden sarjakuvantekijän oppaan julkaisulla tekijä Ilpo Koskela haluaa rohkaista siirtymään valmiiden kuvien värittämisestä seuraavaan vaiheeseen, piirtämiseen.

Värityskirja: Väritä pönttöpesijöitä!

Printtaa itsellesi tekemistä tästä.

Pikku Kakkosen värityskuvia

Tulosta ja väritä!

Aikuisten värityskirjassa Häme on villeimmillään

Hämäläinen värityskirja tutustuttaa ihmiset uudella tavalla Forssan ja Tammelan järviylängön luonto- ja matkailukohteisiin. Tarja Jaakkolalle idea Villi Häme –värityskirjasta syntyi oman tyttären toiveesta. Lauantaina julkaistun värityskirjan ensimmäinen painos uhkaa loppua heti kättelyssä.

Kainuussa valmistellaan tuhmaa aikuisten värityskirjaa

Joukkorahoitusta keräävä värityskirja sisältää paljasta pintaa, mutta ei halua sortua mauttomuuksiin.

Onko buumi ohi? Aikuisten naisten värityskirjahuuma laimeni yllättäen

Värityskirjoja on myyty kuluvan vuoden aikana satojatuhansia kappaleita Suomessa. Ostajina on pääasiassa kirjakauppojen uskollisin asiakaskunta, naiset.

"Hermokipu on raastavaa ja polttavaa" – Tarja elää kivun kanssa päivin öin

Tarja Seppäsen aktiivinen elämä muuttui kotona olemiseksi, kun hänellä todettiin CRPS II -kipuoireyhtymä. Yleensä luunmurtumista alkava, jatkuvaa kipua aiheuttava sairaus on huonosti tunnettu ja se on hankala todeta.

Colouring book boom shows scribbling can boost brain

This past summer has been a golden age for colouring books intended as relaxation tools for adults. The Booksellers' Association's June-July top 10 list of most sold non-fiction books had no fewer than nine adult drawing or colouring books.

Aikuisten värityskirjat hurmasivat suomalaiset

Aikuisten värityskirjat ovat kesän aikana saavuttaneet hurjan suosion. Kirjakauppaliiton kymmenen myydyimmän tietokirjan listalla oli kesä-heinäkuussa yhdeksän väritys- tai piirustuskirjaa. Menestys on lyönyt ällikällä kustantajat ja kirjakaupat.

Aikuisten värityskirja

Värittäminen on trendikästä aikuisten keskuudessa.

Leijona sanoo "miau" – Tarkka anestesiahoitaja ja lapsellinen kuvittaja rakastaa ristiriitoja

Anestesiahoitajan käsissä syntyy postikortteja, aikuisten värityskirjojen kuvituksia ja kankaiden kuoseja. Ristiriidat kiehtovat ja lapsuuden haaveeseen Pelho halusi tarttua ennen kuin ikä tulee vastaan.

Kirja on suomalaisen kesäkaveri – tamperelaisten suosikkeja ovat Seppo Jokisen dekkarit

Kirjakaupoista, antikvariaateista ja kirjastoista etsitään nyt lomalukemista. Perinteisesti kesällä luetaan dekkareita, mielellään nimenomaan pokkareina. Tampereen kaupunginkirjastossa selkeästi suosituin kirjailija on komisario Koskisen luoja Seppo Jokinen.

Värityskirjan tekijät näkevät ilmiössä rajattomasti mahdollisuuksia: "Näitä voisi kohdentaa – nuorille miehille omansa"

Lahtelainen kuvittajakaksikko ei rajaisi aikuisten värityskirjojen aihevalikoimaa. Rentouttavaa tekemistä kaipaaville värityskirjoja voisi kohdentaa suoraan vaikkapa nuorille miehille, keski-ikäisille naisille tai esimerkiksi erotiikan nälkään.

Aikuiset innostuivat tehtäväkirjoista: "Kaikki menee, mitä saadaan"

Lapsille tutuista puuhakirjoista tehdyt aikuisversiot käyvät kuin kuumille kiville. Monessa kirjakaupassa viileän alkukesän hittituotteeksi on noussut aikuisten värityskirja. Myös pisteestä pisteeseen -tehtävät elävät uutta nousuaan.

Tampereen voi nyt värittää mieleisekseen – Jammun värityskirja vie kadonneeseen kaupunkiin

Suomen tiettävästi ensimmäinen paikallinen aikuisten värityskirja julkaistiin keskiviikkona Tampereella. Taiteile Tampere -kirjan piirrokset ovat Yrjö-kirjoistaan tunnetun Erkki "Jammu" Kanervan käsialaa.

Pikku Kakkosen kesän värityskuvat

Ideoita lasten kesäaskarteluihin.

Värityskirjat villitsevät aikuisia – "Värittäminen on kuin nukkuisi päiväunet"

Värityskirjat ovat lapsille tuttu juttu, mutta ne ovat sulattamassa myös aikuisten sydämet. Keskittymistä vaativa värittäminen voi rentouttaa ja nollata nuppia.

Supermarket myi lapsille raaoilla kauhukuvilla varustettua värityskirjaa

Väritettävien kuvien joukossa oli kohtauksia muun muassa elokuvista Psyko, Uhrilampaat, Vaarallinen suhde ja Tappajahai.