Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Korkeasaaren Hanna ja Helmi laukkaavat nyt vapaina Mongoliassa

Luontoon on palautettu 31 eläintarhassa syntynyttä mongolianvillihevosta, joista kaksi on Korkeasaaresta.

Alkukesän poikasbuumi riemastuttaa Korkeasaaressa

Helsingin Korkeasaaressa on vietetty alkukesällä iloisia eläinperhetapahtumia. Pentuja on syntynyt niin mongolianvillihevosille ja kenguruille. Pentuja odotetaan vielä esimerkiksi amurinleopardeille.

Kanadan ikijäästä löytynyt kavio venytti hevosen sukupuun kaksinkertaiseksi

Hevosia oli olemassa jo neljä miljoonaa vuotta sitten, sanovat tutkijat. He voisivat kenties jopa luoda muinaisia hevosia niiden DNA:sta, mutta se ei ole heidän tavoitteensa.

Ultra-rare foal born at Helsinki Zoo

The Helsinki Zoo is celebrating the birth of a rare Przewalski's horse, considered the world’s only remaining subspecies of truly wild horse.

Harvinainen villivarsa näki päivänvalon Korkeasaaressa - video

Mongolianvillihevosen varsa syntyi lauantaina illalla. Vauvauutinen ilahdutti suuresti mongolialaisia jäänveistäjiä, jotka osallistuvat parhaillaan Korkeasaaressa jäänveistokilpailuun.

Helsinki zoo welcomes rare Przewalski's horse

Staff at Helsinki's Korkeasaari Zoo are celebrating the birth of a rare Mongolian wild horse, known as a Przewalski's horse.

Korkeasaaren mongolianvillihevoselle varsa

Korkeasaaressa on juhlittu onnellista perhetapahtumaa. Mongolianvillihevoselle syntyi orivarsa marraskuun ensimmäisenä yönä.

Yksi sarvikuonolaji julistettiin hävinneeksi, kaksi sukupuuton partaalla

Afrikan läntinen mustasarvikuono eli pensassarvikuono on julistettu virallisesti sukupuuttoon kuolleeksi, ja kahta muuta sarvikuonolajia uhkaa jo lähiaikoina sama kohtalo, sanoo luonnonsuojelujärjestöjen kattojärjestö IUCN.

Korkeasaaressa syntyi useita harvinaisia eläimiä

Korkeasaaren eläintarhassa on tänä kesänä syntynyt useita harvinaisia eläimiä.