Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kissa lattialla.

Lapin löytöeläintarhoissa on ollut rauhallinen kevät 

Lapin löytöeläintarhoissa on ollut varsin rauhallinen kevät. Tilapäiseen hoitoon toimitettujen karkulaisten määrä on vaihdellut kunnittain, mutta tarhoissa ei ole ollut mitään erityistä vilskettä. Löytöeläinhoitaja Maija Ahola Sallasta arvio, että ihmiset ovat oppineet huolehtimaan koiristaan, kissoistaan ja muista lemmikeistään. 

Venäjänspanieli Ruski

Ruski-koira luovutettiin Venäjälle

Suomeen eksynyt Ruski-koira luovutettiin Venäjän rajaviranomaisille perjantaina iltapäivällä. Toistaiseksi ei ole tietoa, kenelle venäjänspanieli luovutetaan. Venäjän suurlähetystöllä oli ratkaiseva osuus koiran luovutuksessa takaisin Venäjälle.

Venäjänspanieli Ruski

Russian Embassy Offers Help in Border Stray Dog Case

The Russian Embassy is offering help to transport home a stray Russian spaniel dog found near Salla in northern Finland close to the eastern border. If the owner is not found within the next few days, the dog could be put down.

Venäjänspanieli Ruski

Venäjän suurlähetystö tarjoaa rahaa löytökoiran kuljetukseen

Venäjän suurlähetystö tarjoaa apuaan Sallan Naruskasta löydetyn venäjänspanielin kuljetukseen. Suurlähetystö on tarjonnut rahaa kuljetukseen, jos koira palautetaan Venäjälle entiselle tai uudelle omistajalle.

Venäjänspanieli Ruski

Venäjänspanieli ylitti rajan - kuolema uhkaa

Utelias venäjänspanieli eksyi syyskuisena päivänä Suomen puolelle, viiden metrin päähän rajasta. Nyt spanielityttö on joutunut kahden valtakunnan loukkuun ja sitä uhkaa lopetus.