Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Cheyenne Järvinen katsoo itseään peilistä.

Cheyenne Järvinen, 28, nääntyi, kuihtui ja nosti fitness-kisaamisen vaarat esiin somessa, jolloin hän sai niskaansa viharyöpyn

Cheyenne Järvinen ajautui syömishäiriön partaalle valmistautuessaan bikini fitness -kilpailuun. Hän puhui kokemastaan avoimesti ja sai vastaansa rasismia, naisvihaa ja jopa uhkauksia.

Elisa Hepola kuvailee bikini fitness -matkaansa vuoristoratamaiseksi, sillä se on sisältänyt sekä iloja että haasteita. Arkeenpaluuta hän odottaa silti jo innolla.

Elisa Hepolaa, 22, paleltaa koko ajan, kun rasvaprosentti on pudonnut puoleen – pian hänen bikini fitness -matkansa huipentuu kisalavoille

Tänä viikonloppuna oululainen Elisa Hepola osallistuu tulokkaiden SM-kilpailuihin. Ensi kuun alkupuolella on vielä pääkilpailu Lahdessa. Hepolan bikini fitness -matka on ollut tunteiden vuoristorataa.

Classik Fitness 2019 / Helsingin Urheilutalo 21.04.2019

Lasten fitnesskisoja ei tulekaan – lajiliiton puheenjohtaja: "Olemme aina olleet sitä vastaan, että nuorten kehoja lähdettäisiin arvostelemaan"

Suomen Fitnessurheilu ry kertoi aiemmin suunnittelevansa lasten fitnesskisoja kesälle 2023. Liiton mukaan sen hallitusta ei informoitu asiasta ennen julkisuuteen tulemista. Hallitus kertoo pitäneensä ylimääräisen puhelinkokouksen tiistaina.

Johanna Hermans, fitnessvalmentaja ja fitnessurheilija ja Pernilla Böckerman, fitnessurheilija

Suomessa lapset saavat omat fitnesskilpailut ensi vuonna, mutta fitnesstähti Pernilla Böckerman, 22, pitää ajatusta arveluttavana

Lasten fitnesskisat ovat rantautumassa Suomeen. Niiden muotoa ja sääntöjä ei ole vielä päätetty.

Liisa Ahtinen

Herkkuja rakastanut perheenäiti löysi bikini fitnessistä asennetta ja itseluottamusta – Liisa Ahtinen muistuttaa myös lajin raadollisuudesta

Liisa Ahtisen esimerkki osoittaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä ja oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Bikini fitness SM -169cm tulokset: 1. Marietta Kiianlinna 2. Tuula Seilonen 3. Jenna Ukkonen 4. Emmi Juhala 5. Veera Louhelainen 6. Denise Rosas

Marietta Kiianlinna yllättävä tuplavoittaja bikini fitnessin SM-kisoissa

21:nnen kerran järjestetty Nordic Fitness Expo keräsi jälleen Lahden Messukeskuksen täyteen fitness-lajien ystäviä.

Linda Paldanius treenaa

Dokumentti näytti tukiverkoston tärkeyden

Tunnelmia Muodonmuutoksia -dokumentin kuvauksista

Linda Paldanius jonottaa pääsyä esiintymislavalle bikineissä.

Muodonmuutoksia - Kohti ruumiin täydellisyyttä

Muodonmuutoksia - Kohti ruumiin täydellisyyttä

Perjantai: Perjantai-dokkari: Kaunis, kisakireä

Fitness-urheilija: “Ihmiset pitävät meitä pikku bimboina, joilla ei ole muuta elämää”

SM-pronssimitalisti Milla Kelahaaran mukaan monet kokevat, että fitness-urheilijan vartaloa ja ulkonäköä saa arvostella vapaasti kisojen ulkopuolellakin.

Bikini fitness -lajin harrastaja Mira Kuisma kuvaaja Anssi Laurin ikuistamana.

"En ollut sisäisesti niin onnellinen" – bikini fitness on armoton laji

Oululaissyntyinen, nykyisin Rovaniemellä asuva Mira Kuisma on treenannut bikini fitness -kisoja varten muutaman vuoden ajan. Laji vaatii ankaraa työtä, mutta arvostelu tapahtuu pelkästään ulkomuodon perusteella. Ulkonäkökeskeisessä lajissa korvien välin pitää pysyä kunnossa, ettei treeni lähde käsistä.

Nainen kuntosalilla.

Miten fitnessurheilu vaikuttaa naiskroppaan? – tieteellinen tutkimus vielä vähissä

Jyväskylän yliopisto etsii naisurheilijoita fitness-tutkimukseen. Tutkimuksen tarkoitus on selvittää kilpailemisen vaikutusta urheilijan kehon koostumukseen ja fyysiseen suorituskykyyn. Fitness-lajien suuresta suosioista huolimatta tieteellistä tutkimusta on tehty vielä vähän.

Mies harjoittelee kuntosalilla.

Kuntoilubuumissa pyörii miljardien eurojen bisnespotentiaali

Yksillöllistä liikuntaohjausta antavista personal trainereista on jo pulaa. Fitness ja kuntoilu ovat illan A-studio: Talkissa keskustelun aiheena TV1:ssä klo 21.05.

Kiti Hellevaara

Bikini fitness vei nelikymppisenä: "Minulle ei ole tullut retkahduksia"

Kangasalalainen Kiti Hellevaara aloitti kurinalaista elämäntapaa vaativan bikini fitnessin kypsällä iällä. Kehonrakennuksen ja sille sukua olevien lajien harrastajat valmistautuvat parhaillaan lokakuun SM-kisoihin.

Essi Sarja venyttelee.

Täydellisen timmin vartalon salaisuus - Essi on oman elämänsä koekaniini

Essi Sarjalle fitness on ennen kaikkea urheilua. Vaikka laji vaatii kurinalaisuutta, niin siinä ei ole kyse itsensä näännyttämisestä tai oman elämän rajoittamisesta – vaan nimenomaan elämänilon lisäämisestä.

Vaasalainen Sara Back valmistautumassa salilla bikinifitness MM-kisoihin. Sisarukset Camilla ja Robert kannustavat.

Bikini Fitness vaatii rankkaa treeniä - vaasalainen Sara Back matkaa lajin MM-kisoihin

Vaasalainen Sara Back osallistuu viikonvaihteessa Ukrainan Kiovassa bikini fitnessin MM-kisoihin. Takana on lajin Suomen mestaruus syyskuun alusta sekä vuoden kestänyt treeni näitä kisoja varten. Myös Saran kolmossisarukset treenaavat kohti huippua.