Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ilmakuva Imatralta. Edessä tyyni joki ja rannalla puistoa ja kerrostaloja.

Suomen erämuseosäätiö perustettiin tänään Imatralla – yksi tehtävistä on hankkia rahoitusta uudelle museolle

Säätiön hallituksen puheenjohtajaksi valittiin entinen maakuntajohtaja Matti Viialainen.

Korkeimman hallinto-oikeuden kyltti.

Court rules Chancellor of Justice illegally withheld details on minister's move to bank

Former Minister of Transport and Communications Anne Berner began making her transition to the board of Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) in 2019, before her term ended.

Tampereen areenan rakennustyömaa.

Tampere Arena ends naming-rights agreement with Uros, cites financial concerns

The arena's board said the decision was based on the tech firm's weak financial position and negative publicity surrounding the company.

Lapin keskussairaala edestäpäin kuvattuna

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuusto valitsi luottamushenkilöt seuraavalle toimikaudelle

Valtuuston ja hallituksen jäsenten valtuustokausi kestää vuoden 2022 loppuun saakka.

Sara Seppänen, taustalla metsää

Perussuomalaisten Sara Seppänen Lapin liiton valtuuston puheenjohtajaksi

Lapin liiton hallituksen puheenjohtajaksi valittiin keskustan Katri Kulmuni.

Jenni Parpala

Jenni Parpalasta Vaasan Yrittäjien uusi puheenjohtaja

Vaasan Yrittäjät valitsi Parpalan uudeksi puheenjohtajaksi vuosikokouksessaan tiistaina.

Korundin tiiliseinä viistosti kuvattuna, seinässä on teksti "Korundi"

Rovaniemellä saa nyt täyttää teatteri- ja konserttisalit – maskisuositus pysyy edelleen voimassa

Kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä päätti, että epidemian torjumisen näkökulmasta yleisömäärää ei ole enää välttämätöntä rajoittaa.

Läheltä

Sosterin kuntayhtymäjohtajaksi Saara Tavi – myös valtuusto ja hallitus saivat uudet vetäjät

Itä-Savonn sairanhoitopiiri Sosterin uusi valtuusto valitsi uudet ihmiset piikkipaikoille.

Pörssikursseja

Suurten pörssiyritysten hallituspalkkiot ovat nousseet 4,7 prosenttia vuodessa kolmen vuoden ajan

Mandatum pitää nousua maltillisena. Suurten yhtiöiden hallitusten puheenjohtajien palkkiot ovat keskimäärin 131 500 euroa vuodessa.

Mies istuu tietokoneella

Aster-hanke vaarassa kaatua – Essoten hallituksen puheenjohtaja pettyneenä: "Ihmettelen hyvin suuresti"

Uuden potilastietojärjestelmän hankinta on aiheuttanut paljon vastustusta. Essoten kuntayhtymähallituksen puheenjohtaja Arto Seppälä on pettynyt hankinnassa törmättyihin ongelmiin,

Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn pitää tiedoitustilaisuuden.

Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn valittiin LUT-yliopiston hallitukseen: "LUT on suurten ratkaisujen yliopisto"

LUT-yliopiston hallitukseen on valittu kaksi uutta jäsentä: Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn ja Ilmastorahaston johtaja Pia Erkinheimo.

Luc Tardif

68-vuotias ranskalainen Luc Tardif valittiin Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtajaksi – "Liitossa alkaa nyt uusi aika"

Luc Tardif voitti puheenjohtajavaalin viimeisellä kierroksella saksalaisen Franz Reindlin. Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtajan Harri Nummelan mukaan Tardiff tuo kansainväliseen liittoon lisää läpinäkyvyyttä ja avoimuutta.

Rovaniemen teatteri edestäpäin kuvattuna, ikkunassa lukee teatterin nimi isoin kirjaimin.

Kulttuuritapahtumiin saa nyt Rovaniemellä ottaa enemmän väkeä sisään – teatterinjohtaja: "Tämä on oikein tervetullut tieto!"

Rovaniemellä esitettävien konserttien ja teatteriesitysten katsomoista saa nyt täyttää kolme neljäsosaa. Maskisuositus sekä muut hygieniaohjeet pysyvät edelleen voimassa.

Essoten uusi valtuusto nimitti kokouksessaan myös hallituksen ja puheenjohtajat. Valtuuston puheenjohtaja on pieksämäkeläinen Ari Hänninen (kok.) ja hallituksen puheenjohtaja on mikkeliläinen Arto Seppälä (sd.).

Essoten taloutta varjostaa koronapandemian aiheuttama epävarmuus – kuntayhtymä valtuusto nimitti myös viimeiset puheenjohtajansa

Koronapandemia heijastuu kuntayhtymän talousnäkymiin, mutta talousennusteen arvioidaan kallistuvan silti kohtuullisen puolelle.

Ođđa mohtprgielkkát

Perinteiset Kelekkamessut tulevat taas Rovaniemelle – sisätiloissa järjestettävä suurtapahtuma on laatuaan ensimmäinen sitten koronaepidemian alun

Pohjois-Euroopan suurimmat moottorikelkkailuun keskittyvät messut jouduttiin vuonna 2020 perumaan koronan vuoksi.

Uusi Hämeenlinnan kaupunginvaltuusto kokoontui.

Toimittajalta: Kun kysyimme, onko Salon valtuuston puheenjohtaja mies, nainen vai muu, kaupunki otti yhteyttä lakiosastoon

Suomalaisissa vaaleissa ei voi olla ehdolla muunsukupuolista ihmistä, koska valtion vaalitietojärjestelmä ei ymmärrä sellaista sukupuolta, kirjoittaa Ylen Suomi-deskin tuottaja Ville Grahn.

Mies kävelee reppu selässään, taustalla kaupungintalo ja kyltti, jossa lukee Koronarokotukseen

Rovaniemi palaa koronaepidemian perusvaiheeseen – maskisuositus pysyy edelleen

Kaupungissa siirryttiin kiihtymisvaiheen rajoituksiin kuukausi sitten, mutta nyt tautitilanne on parantunut selvästi.

ordförandeklubba

Minna Niemi on Laihian kunnanhallituksen uusi puheenjohtaja –myös valtuuston johdossa uusia nimiä

Laihian kunnanhallituksen uusi puheenjohtaja on kunnallisvaalien Keskustan ääniharava Minna Niemi. Kaiken kaikkiaan valtuustossa vaihtui yhdeksän valtuutettua. Naisten osuus valtuutetuista Laihialla on tällä kertaa ainoastaan noin neljännes.

Nuorisosäätiön hallituksen puheenjohtaja Perttu Nousiainen.

Ex-Youth Foundation boss ordered to pay millions in damages

Perttu Nousiainen was found to have approved property transactions that caused substantial financial losses for his former employer.

Kansanedustaja Mikko Savola, Suomen Keskusta.

Mikko Savolalle tulossa maakuntavaltuuston nuija – keskustan listalla maakunnalliset luottamuspaikat jakautuvat tasan naisille ja miehille

Keskustan riveistä maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajistoihin ovat nousemassa myös Paula Sihto ja Marja-Leena Laakso. Muut puolueet päättävät omista henkilöesityksistään lähipäivinä.

Puheenjohtajan nuija

Muutoksia useamman kunnan johdossa – RKP:llä vahva asema Pohjanmaan rannikkokunnissa

RKP:n asema säilyi vaalien jälkeen vahvana sekä kuntien valtuustoissa että hallituksissa. Katso täältä, ketkä asettuvat johtopaikoille pohjalaiskunnissa.

Sami Virtanen Kotkan kaupungintalolla.

Kotkan kaupunginhallituksen puheenjohtaja siirsi siviilityönsä syrjään ja keskittyy nyt päätoimisesti kaupungin asioihin: "Osa-aikaisuus ei riitä tämän tehtävän hoitamiseen"

Sami Virtanen on jatkossa Kotkan päätoiminen hallituksen puheenjohtaja. Osa-aikaisen luottamustehtävän tunnit eivät Virtasen kokemuksen mukaan riittäneet hoitamaan Kotkan kokoisen kaupungin asioita. Hän myös jatkaa virkavapaalla siviilityöstään.

Maakunnallisten luottamushenkilöpaikkojen jaosta neuvotelleet yhteiskuvassa Seinäjoen keskustassa.

Keskustalle maakuntavaltuuston ja kokoomukselle hallituksen nuija Etelä-Pohjanmaalla

Eteläpohjalaiset puolueet ovat saaneet maanantain ja tiistain aikana neuvoteltua maakunnan luottamuspaikkajaon: maakuntaliiton valtuustoa johtaa keskusta ja hallitusta luotsaa kokoomus.

Kouvolan Veden konttori Kouvolan Kauppalankadulla.

Kouvola haluaa tarkkuutta yhtiöidensä hankintoihin ja niiden dokumentointiin – vesiyhtiön hankintoja jäi kirjaamatta 80 miljoonan edestä

Kouvolan kaupunki ohjeistaa kaikkia tytäryhtiöitään olemaan tarkempia hankintoja tehtäessä. Erityistilintarkastus paljasti puutteita Kouvolan Veden tekemien hankintojen kilpailutuksessa ja dokumentoinnissa. Kaupunginhallitus käsitteli maanantaina erityistilintarkastuksen täsmennettyä raporttia.

Jyväskylän kaupungintalo.

Jyväskylä siirtyy koronan leviämisvaiheeseen – kaupunki vetoaa asukkaisiin ohjeiden noudattamiseksi

Poikkeusolojen johtoryhmässä todettiin, että kaupunki on siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen. Viime viikolla todettiin 159 uutta koronatartuntaa, joka on toiseksi korkein yhden viikon aikana raportoitu tartuntamäärä Jyväskylässä.

Kemin kaupungintalo lokakuussa 2020

Kemissä luottamuspaikkojen uusjako: SDP:lle hallituksen puheenjohtajuus, vasemmistoliitolle valtuusto

Kemin kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi on tulossa SDP:n Pekka Tiitinen, valtuuston puheenjohtajaksi valitaan vasemmistoliiron Reijo Viitala.

Ihmisiä jonottaa rokotuspisteelle Rovaniemen kaupungintalolla

Rovaniemi siirtyi koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen – Maskisuositus laajenee, yleisötapahtumien henkilömääriä ei rajoiteta

Lapin sairaanhoitopiirin koronakoordinaatiotyöryhmä päätti asiasta tänään. Rovaniemellä otetaan maltillisesti käyttöön kiihtymisvaiheen koronarajoituksia.

Kaksi mainosjulistetta syksyn 2021 esityksistä Jyväskylän kaupunginteatterissa.

Kaupunginteatteri ja Jyväskylä Sinfonia avautuvat – Jyväskylän poikkeusolojen johtoryhmä linjasi palveluiden koronasuosituksista

Jyväskylän poikkeusolojen johtoryhmän kokoontumisessa päätettiin maanantaina kaupungin eri palveluiden turvajärjestelyistä. Esimerkiksi kulttuuri- ja harrastustoimintaa avataan, laaja maskisuositus jatkuu.

Anssi Tähtinen

Kouvolan Veden hallituksen johtoon esitetään Anssi Tähtistä, jonka aloittama vyyhti paljasti keväällä yhtiön sotkut

Anssi Tähtinen valittiin puheenjohtajaehdokkaaksi Kouvolan Vedelle viikonloppuna, vaikka hänet vaihdettiin toukokuussa yhtiön hallituksesta pois. SDP:n luotto Tähtiseen on yksimielinen.

Pfizerin ja Astra Zenecan rokoteruiskuja rokotuspisteessä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue siirtyy koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen

Alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä on tämänpäiväisessä kokouksessaan todennut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueen siirtyvän kiihtymisvaiheeseen. Tartuntojen ilmaantuvuus on viime viikon aikana ollut vahvasti nousussa Keski-Suomessa.

Jyväskylän kaupungintalo.

Jyväskylän kaupungin luottamuspaikkaneuvottelut saatu päätökseen – kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi kokoomuksen Jaakko Selin

Uudessa valtuustossa edustettuna olevat ryhmät ovat julkistaneet keskeiset puheenjohtajuudet sekä kaupunginhallituksen kokoonpanon. Jyväskylän kaupungin luottamuspaikkaneuvotteluissa kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi valittiin SDP:n Jukka Hämäläinen. Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi valittiin kokoomuksen Jaakko Selin. Jyväskylän uusi valtuusto päättää luottamushenkilöpaikoista ensimmäisessä kokouksessaan elokuun alussa.

henkilökuva

HUS boss Juha Tuominen retires

The Helsinki and Uusimaa Hospital District's board of directors will decide on a new CEO in August.

Kouvolan Veden konttori Kouvolan Kauppalankadulla.

Vesiyhtiön asioiden selvittely aivan solmussa Kouvolassa – ex-johtajien rahankäytön paljastanut raportti sisältää kaupungin mielestä virheitä, nyt tilattiin uusi

Kouvolan kaupunki tilaa lisäselvityksen vesiyhtiönsä toiminnasta, koska edellinen raportti sisälsi kaupungin mielestä selkeitä virheitä. Vesiyhtiö pyysi itselleen alun perin erityistilintarkastusta yhtiön ympärillä velloneiden kiistojen vuoksi.

Timo Soini ja Jussi Halla-aho Perussuomalaisten puoluekokouksessa Jyväskylässä.

Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piiripomo ei yllättynyt Halla-ahon päätöksestä jättää puheenjohtajan tehtävät

Pohjois-Pohjanmaan piirin hallituksen puheenjohtaja Ahti Moilanen osasi odottaa Jussi Halla-ahon vetäytymispäätöstä. Moilasen näkemys perustuu kaksi vuotta sitten käytyyn keskusteluun Halla-ahon kanssa.

Kouvolan Veden konttori Kauppalankadulla Kouvolassa.

Vesiyhtiön ex-johtajien rahankäyttö paljastui Kouvolassa – 80 miljoonan euron hankinnat kirjaamatta

Kouvolan Veden toiminnasta tehty erityistilintarkastus on nyt valmistunut. Vesiyhtiö pyysi itselleen tilintarkastusta helmikuussa yhtiön ympärillä velloneen vyyhdin vuoksi. Yhtiön toiminnasta löytyi tarkastuksessa lukuisia puutteita.

Korpelan Voiman pääovi Kannuksessa.

Kuohunta Korpelan Voiman ympärillä jatkuu – erotetun hallituksen puheenjohtaja puolustaa entisen toimitusjohtajan erorahoja

Kuntayhtymän entinen toimitusjohtaja ja edellisen yhtymähallituksen puheenjohtaja kiistävät, että toimitusjohtajan erorahojen maksamisessa olisi tehty virheitä.

Asianajaja Kari Eriksson

Pitkäaikainen lajivaikuttaja uskoo väärinkäytösten paljastumisen puhdistavan lajia – Näin Hippoksen hallituksen puheenjohtaja reagoi Mäkisen vankeustuomioon

Kymmeniä vuosia ravivalmentajana toimineen Erkki-Pekka Mäkisen vankeustuomio sai Hippoksen puheenjohtajan Kari Erikssonin järkyttymään. Erikssonin mukaan pahinta tapauksessa on se, että siinä on käytetty hyväksi tyttöjen kiinnostusta hevosia kohtaan.

Mikkelin jätevedenpuhdistamon ilmastus- ja kalvosuodatus-tila.

Mikkelin jätevedenpuhdistamon budjetti ylittyi kymmenillä miljoonilla, päättäjät pimennossa: “Kallis harjoitustyö”, sanoo johtokunnan jäsen

Mikkelin jätevedenpuhdistamon pääurakka purettiin salamyhkäisesti ja asiakirjojen perusteella hatarin perustein. Vesilaitoksen johtajalla on vahvat siteet yritykseen, joka vastasi puhdistuslaitteiden hankinnasta ja pyörittää uutta laitosta.

Prohoc Oy:n toimitusjohtaja Matti Manner työhuoneessaan.

Prohoc palkkaa lisää väkeä – yhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

Vaasalainen teollisuuden palveluyhtiöä on alkuvuoden aikana palkannut 40 uutta työntekijää. Loppuvuonna tavoitteena on rekrytoida 50 lisää. Toimitusjohtaja Matti Manner siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi ja vastaa kasvuohjelmasta. Ilkka Palolasta tulee uusi toimitusjohtaja

tarja teräväinen taloyhtiön hallituksen tj espoo.

Yle selvitti: Isännöitsijöillä on kaksoisrooli palvelumyyjänä ja ostajan edunvalvojana, ja nyt se kaihertaa taloyhtiöissä eri puolilla Suomea

Miltei joka kolmannella edustajalla Kiinteistöliiton hallituksissa on työpaikka tai muu kytkös isännöintitoimistoissa. Useissa paikallisyhdistyksissä isännöintitaustaisia on puolet tai enemmän. Kiinteistöliiton mukaan eturistiriitaa ei ole.

Jan Vapaavuori

Outgoing Helsinki Mayor taking on advisor role at Miltton marketing group

Jan Vapaavuori will start as a board member and part-time senior advisor at the Miltton Group in August.

Milla Hautala on uusi Seinäjoen kaupunginteatterin toimitusjohtaja.

Milla Hautala valittiin Seinäjoen kaupunginteatterin uudeksi toimitusjohtajaksi

Toimitusjohtajan paikkaa haki yhdeksän henkilöä. Seinäjoen kaupunginteatterin hallitus valitsi uuden toimitusjohtajan yksimielisesti kokouksessaan tiistaina.

Stefan Wallin innan Svenska Yles valstudio.

Moninkertainen entinen ministeri Stefan Wallin valittiin Ylen hallitukseen

Useiden mediayhtiöiden hallituksissa ja taannoin Hämeen Kansassa päätoimittajana ollut Tuomas Harpf valittiin myös uudeksi jäseneksi Ylen hallitukseen.

Kouvolan Veden konttori Kauppalankadulla Kouvolassa.

Riitojen täyttämille kuukausille piste – Kouvolan vesiyhtiön koko hallitus vaihtuu

Kouvolan kaupunginhallituksen konsernijaosto on päättänyt vaihtaa vesiyhtiön koko hallituksen. Alkuperäisessä esityksessä vaadittiin Anssi Tähtisen erottamista. Hänet valittiin Kouvolan Veden hallitukseen vasta puoli vuotta sitten.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle