Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ulla Järven kolumni: Tekeekö #metoo-liike naisista taas suojelun kohteita?

Harva tasa-arvokeskustelu on vienyt sukupuolten tasa-arvoa enemmän eteenpäin kuin elokuvapiireistä alkanut #metoo-kampanjointi. Näkyykö liikehdinnän toisessa päässä jo nainen, jota pitää puolustuskyvyttömänä suojella, kysyy Järvi. 

Nollabudjetista kymppitonnien vaalirahoitukseen – Reima Kuisla käytti kuntavaaleihin yli 30 000 euroa, Jukka Mäkysellä jäi rahaa yli

Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan valtuutettujen vaalirahoitusilmoituksista selviää, että pohjalaismaakuntien keskuskaupungeissa saattoi päästä valtuustoon, vaikkei olisi käyttänyt senttiäkään kampanjointiin. Osalta valtuutetuista lakisääteinen ilmoitus vaalien rahoituksesta puuttuu yhä.

Mikä selittää nuorten aikuisten alhaista rokotuskattavuutta pohjalaiskunnissa? – "Väärä turvallisuudentunne" voi olla yksi syy, arvelevat terveydenhuollon asiantuntijat

Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla on kuntia, joissa etenkin nuorten aikuisten rokotusprosentit jäävät kauas maan keskiarvosta. Viiden lapsen äiti Janette Hannusaari ei ole ottanut rokotetta, sillä pitää rokotuskampanjaa hätiköitynä.

Kuopio tähtää maailman terveimpien hampaiden kotikaupungiksi – suunterveyden kampanja toi hampaiden hoitoon opastavat julisteet katukuvaan

Kuopiossa tavoitellaan maailman terveimpien hampaiden kotikaupungin titteliä. Suun terveydenhuollon kampanja kannustaa kuopiolaisia aktiiviseen hampaidenhoitoon kotona, jotta isommilta terveysongelmilta vältyttäisiin.

Kansa pääsee taas uurnille tammikuussa – aluevaalien kampanjointi alkaa näkyä Keski-Suomen toreilla jo kesän aikana

Sote-uudistus tuo suomalaiseen paikallishallintoon ensi vuonna uuden portaan. Hyvinvointialueiden aluevaltuustot valitaan tammikuun vaaleissa, ja nyt puolueväki aprikoi sitä, miten äänestäjä jaksaa lähteä liikkeelle sydäntalven pakkasilla.

Sallan ympäristökampanja kahmi palkintoja mainoskilpailussa

Save Salla -ympäristökampanja palkittiin Cannes Lions –mainoskilpailussa Grand Prix-palkinnolla sekä kolmella kultaisella ja kolmella pronssisella leijonapatsaalla.

Vaasan onnellisin ihminen -kampanjan finalistit on valittu – kaikilla oma reseptinsä onnellisuuteen

Maailman ja Vaasan onnellisin ihminen -kampanja on osa kaupungin markkinointitempausta maailman onnellisimmaksi kaupungiksi. Onnellisin ihminen julkistetaan lokakuun alussa Strömsössä pidettävässä onnellisuusillassa.

Valitsematta jääneet ehdokkaat toivovat Kokkolan valtuutetuilta yhteistyökykyä yhteisten asioiden hyväksi

Kokkolassa ensimmäistä kertaa ehdolla olleet kokoomuksen Eeva Välikangas ja SDP:n Mehmet Batman eivät kumpikaan päässeet suoraan valtuustoon. He toivovat, että valituksi tulleet malttaisivat tehdä yhteistyötä kaikkien parhaaksi.

700 kuntavaaliehdokasta kertoo Ylelle joutuneensa vaalihäirinnän kohteeksi – kokeneet vandalismia, pilkkaamista ja seksuaalista häirintää

Useat puolueet kertovat ehdokkaiden tehneen rikosilmoituksia vaalihäirinnästä. Suojelupoliisin tietoon on tullut muutama häirintätapaus.

Vaalimainoksiin kohdistunut ilkivaltaa Keski-Suomessa ja Etelä-Savossa – osa paikallisjärjestöistä kertoo, että varamainoksetkin on käytetty

Vaalimainoksiin on ilmestynyt esimerkiksi töhryjä tai niitä on vaurioitettu muilla tavoin. Ilmiö on kohdistunut kahdessa maakunnassa etenkin sosialidemokraattien ja perussuomalaisten mainoksiin.

Salla oli viime talvena kolmen viikon ajan Twitterin useimmin mainittu paikkakunta

Sallan lanseeraama ympäristökampanja on herättänyt kiinnostusta ympäri maailman. Nyt kampanja kilpailee myös kansainvälisessä mainoskilpailussa.

Valituksen Oatlyn kohukampanjasta teki ärsyyntynyt opiskelija – kauramaitovalmistaja ihmettelee, miksi maitoa saa mainostaa kouluissa

Mainonnan eettinen neuvosto antoi huomautuksen hyvän tavan vastaisesta markkinoinnista ruotsalaiselle kaurajuomavalmistajalle Oatlylle. Mainoskampanjan katsottiin kohdistuvan lapsiin. Oatly ihmettelee, miksi maito sen sijaan saa näkyä kouluissa.

Pippon moottoriurheilukeskuksen kehittämiseksi käynnistetään uusi joukkorahoituskampanja

Viime vuoden joukkorahoituskampanja meni mönkään. Nyt markkinoitiin aiotaan panostaa enemmän.

"Tämä väki haluaa oikeasti ihmisten pariin" – pohjalaiset kuntavaaliehdokkaat odottavat aluehallintoviraston päätöksiä kokoontumisrajoituksista

Jos rajoituksia höllennetään toukokuun alussa, pääsevät puolueet suunnittelemaan ainakin pienimuotoisia vaalitapahtumia.

Metsistä ja musiikista tunnettu Kuhmo uudistaa julkisuuskuvaansa – kaupunginjohtaja: "Opitaan arvostamaan sitä, mitä meillä täällä on"

Tempaus järjestetään sosiaalisessa mediassa. Kampanja kantaa nimeä "Kuinka Kuhmo olet?"

Kampanjointi estyy jopa kokonaan, vaalibudjetti ehtyy, mainoksia menee hukkaan – vaalien siirto sotkee ehdokkaiden kampanjointia ja käy kukkarolle

Kuntavaalien lykkäys ja pidennetty ennakkoäänestäminen tuovat lisää työtä ja kuluja kuntavaaliehdokkaille.

Disinformaatio koronarokotteista nostaa päätään, mutta Supon mukaan järjestelmällistä kampanjointia ei ole havaittu

Verkossa saattaa törmätä jo nyt suomenkieliseen, epäluuloja lietsovaan materiaaliin. Muutamissa kaupungeissa on jaettu rokotevastaisia lentolehtisiä.

Oulainen sai houkuteltua uusia kaupunkilaisia tarjoamalla kolmen kuukauden asumisen – Koe Oulainen -kampanja saa jatkoa

Koe Oulainen -kampanja kasvatti Oulaisten väkimäärää muutamalla kymmenellä.

Koronarajoitukset voivat hankaloittaa uusien ehdokkaiden läpipääsyä kuntavaaleissa, somen merkitys korostumassa

Somekampanjoinnissa onnistunut vihreiden Alviina Alametsä: Olen oikeasti kuiva somepersoona, en kerää klikkiotsikoita.

Nuijamies pyrkii uuteen nousuun joukkorahoituksella – tapahtumat loppuivat koronarajoituksiin

Kulttuuritilan joukkorahoituskampanja käynnistyy tänään maanantaina.

Soini houkuttelee asukkaita kymmenen sentin tonteilla

Alennustontteja myydään vuonna 2021 Murtokankaan asuinalueelta, joka sijaitsee lähellä Soinin keskustaa. Kouluun on kilometrin matka.

Opintonsa päättäneitä nuoria houkutellaan takaisin Mikkeliin – kampanja näkyy uusilla somekanavilla

Yksi uusista kanavista on TikTok, jossa ihmisiä tavoitellaan Helsingistä, Lahdesta, Jyväskylästä ja Kuopiosta.

Kaurajuomayhtiö alkoi kampanjoida maitoa vastaan, ja se meni monella tunteisiin – mutta ei näillä sotkamolaisilla maitotilallisilla

Maito on puhututtanut viime päivinä. Keskustelun aloitti kaurajuomayhtiö, jonka uusi mainoskampanja haastaa maidon asemaa.

Pitäisikö puolueiden sopia yhteiset säännöt kampanjointiin korona-aikana? Useimmat puolueet kannattavat sopimusta, perussuomalaiset sanoo ei

Korona jyllää mutta kuhina toreilla on alkanut – puolueet kampanjoivat tulevia kuntavaaleja.

Utahissa republikaanien ja demokraattien kuvernööriehdokkaat julkaisivat yhteisen vaalimainoksen: "Meidän ei tarvitse vihata toisiamme"

Ehdokkaat sanovat haluavansa olla esimerkkinä Yhdysvalloissa siitä, että asioista voi väitellä halventamatta toista.

Selvitys: Venäjä tukee Trumpin kampanjaa äärioikeistolaisessa somessa – "ääripäitä lietsotaan yhä kauemmas toisistaan"

Venäläistrollit pyrkivät myös vieroittamaan vasemmistoa demokraattien Joe Bidenista, Reutersin ja Graphikan selvitys sanoo.

Yhdysvaltalainen mielipidemittausguru Ylelle: Kampanjatilaisuuksien loppuminen voi lopulta olla Trumpin etu

Presidentti Trumpin sairastuminen on haaste myös demokraattien Joe Bidenille.

Kesäöisen veden solina ja muut Lapin luonnon äänet voittivat kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruuden

Lapin äänimaisemien lisäksi kampanjassa tehtiin yhteistyötä kanadalaisen laulajan Carly Rae Jepsenin kanssa.

Liian pitkä suudelma ja buuausta Hillary Clintonille – Nyt alkaa Yhdysvaltain vaalishow: 5 tärppiä, miten puoluekokouksia kannattaa seurata

Tavallisesti puoluekokoukset nostavat kampanjahenkeä näyttävästi, nyt kuihtuneet tapahtumat alleviivaavat vaalisyksyn erikoisuutta.

Suomalainen joukkorahoitti koronan kanssa kamppailevaa kulttuurikohdetta keskimäärin 40 eurolla – eniten rahaa sai yllättävä kohde

Heinäkuun alkuun mennessä Mesenaatti.me-sivuston kautta oli kerätty yli 300 000 euroa koronasta selviytymiseen.

Sometutkija Suvi Uski #challengeaccepted-kampanjasta: “Onko mikään kampanja noussut tällaiseen suosioon?”

Sometutkijan mielestä vääristynytkin somekampanja saattaa päästä haluttuun lopputulokseen.

Räppäri Kanye West palasi sittenkin Yhdysvaltain presidenttikisaan – piti kummastusta herättäneen kampanjatilaisuuden Charlestonissa

Westin tekemisiä pidetään julkisuustemppuna. Toiset ovat huolissaan räppärin mielenterveydestä.

Lapissa panostetaan koronavalistukseen – kunnat ja THL aloittavat omat kampanjansa

Lapissa muun muassa sairaanhoitopiiri ja kunnat aloittavat valistuskampanjan koronavirusta vastaan tällä viikolla.

Facebook poisti Trumpin vaalimainoksia – rikkoivat yhtiön vihapuheen kieltäviä sääntöjä

Mainoksissa käytetty punainen kolmiosymboli on Facebookin mukaan hyvin samanlainen kuin natsien keskitysleireillä käytetty tunnus.

Aktivisti Fatima Verwijnen toivoo, että George Floydin kuoleman aiheuttama keskustelu ei jää lyhyeksi ilmiöksi: “Me toivotaan, että tästä tulisi rasismin #metoo”

George Floydin kuolema on saanut ihmiset osoittamaan mieltään niin kaduilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Aktivisti Fatima Verwijnen toivoo, että jokaisessa maassa kiinnitetään nyt huomiota rakenteelliseen syrjintään ja sen kitkemiseen.

Suomalaistutkija sai Unkarin hallitukselta paimenkirjeen: "En ole ainoa kirjeensaaja, kyseessä on laajempi kampanja"

Unkarin hallitus vaatii anteeksipyyntöä tutkija Heino Nyyssöseltä, koska Nyyssönen sanoi, että Unkari alkaa näyttää diktatuurilta. Myös Yle on saanut vastaavan kirjeen.

Jyväskyläisille baareille on kerätty joukkorahoituksella kymmeniä tuhansia euroja, vaikka ravintoloiden eloonjäämisestä ei ole takeita

Joukkorahoituskampanjat käynnistettiin kevään aikana Baari Vakiopaineen ja musiikkiravintola Popparin tueksi.

Suomessa on kerätty koululaisille tähän mennessä yli tuhat tietokonetta, tarve yhä moninkertainen – kuuden lapsen äidiltä koskettava kiitos

Presidentti Sauli Niinistön suojelemassa kampanjassa on mukana paljon suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Asukkaita tarvitseva pikkukaupunki osti Hesarista koko etusivun: "Mieltä ei varsinaisesti lämmitä, jos tänne muutetaan naapurista"

Imatran kaupunki rakensi kolme uutta koulua ja päätti mainostaa niitä oikein kunnolla.

#lovekoli kerää Ukon päivänä Koliin liittyviä muistoja

Muistot korostavat Kolin merkitystä ihmisten arjessa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle