Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mies ja nainen pellon reunalla kesäisessä maisemassa.

Yhden yön seksisuhdekin on ihana, mutta nautinnon huippu vaatii täyden luottamuksen kumppaniin

Tantra tuo mieleen seksiorgiat. Villien juhlien sijaan se voi auttaa seksuaalisten lukkojen avaamisessa.

Sanna Ukkola

Sanna Ukkola: Naiskortteja ja kikkelitanssia

Pitäisikö naispoliitikkoa kohdella silkkihansikkain vain sen takia, että hän sattuu olemaan nainen? Mitä ihmeen tasa-arvoa se on? kysyy Sanna Ukkola blogissaan.

Merja Kyllönen

Vasemmistoliiton Kyllönen ryöpytti Soinia: "Kuuman tantraseksin tarpeessa" – video

Vasemmistoliiton euroedustaja Merja Kyllönen arvosteli varsin räväkästi perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin blogikirjoituksia puoluekokouspuheessaan Oulussa.

MISA-joogakoulun perustaja ja guru Gregorian Bivolaru.

Gregorian Bivolaru pidätetty Pariisissa

Tantrakultin guru piileskeli poliisia vuosia.

Suvi Turunen

Näkökulma: Miksi peitto ei heilu helteellä?

Superhelle kuumentaa, muttei innosta vaakamamboon. Yle Lahden toimittaja Suvi Turunen analysoi seksihelle-ilmiötä.

Joogakoulu toivottaa poliisin tervetulleeksi tutkimaan toimintaansa

Keskusrikospoliisi on kuullut useita henkilöitä, joiden mukaan Romaniasta lähtöisin olevan jooga- ja tantrakoulun puitteissa tapahtuu seksuaalista hyväksikäyttöä ja painostusta. Asiasta kertoi Ylen maanantainen MOT-ohjelma.

MOT: Joogaliikkeen epäillään sekaantuneen seksibisnekseen ja ihmiskauppaan

Liikkeen perustaja ja guru on kotimaassaan syytteessä useista rikoksista kuten ihmiskaupasta ja sukupuoliyhteydestä alaikäisen kanssa.

Tapio Suominen

Tantraseksiä

Jalkapallon MM-kisojen aikana koettiin monta merkittävää läpimurtoa. Tulevaisuuden kannalta tärkein lienee kisaisäntä Etelä-Afrikan onnistuminen tehtävässään. Varsinkin länsimaissa epäiltiin afrikkalaisten kykyä järjestää maailman suurin urheilutapahtuma. Entiset siirtomaaisännät joutuivat pettymään, sillä kuukauden kestänyt jalkapallojuhla onnistui pääosin mainiosti.

”MM-loppuottelu oli kuin tantraseksiä”

Aamu-tv:n Urheilun jälkiviisaat puivat tietenkin päättyneiden jalkapallon MM-kisojen loppuottelua. Christina Forssell, Tero Tiitu ja Juha Kanerva ottivat kantaa mm. finaalin ”tylsyyteen” ja tuomarityöskentelyyn. Kanerva vertasi loppuottelua tantraseksiin.

MOT: The dark side of a tantric cult. Transcript in English

YLE, TV1, Oct. 5th, 2009 at 8. p.m. Reporter Riikka Kaihovaara

Buddhalainen hakee vapautusta kärsimyksestä

Buddhalaisuus on Kaukoidän pääuskonto, ja sillä on miljoonia harjoittajia myös länsimaissa. Buddhalaisten tarkahkoakaan määrää on kuitenkin mahdoton arvioida, sillä he eivät ole kirjoissa ja kansissa kristillisten kirkkojen tapaan. Yleisimmin esitetty luku on 360 miljoonaa. Oppisuunnat vaihtelevat uskonnollisia rituaaleja painottavista pelkästään mietiskelyyn keskittyviin. Ytimessä ovat intialaisen Siddhartha Gautaman opit jälleensyntymisestä ja valaistumisesta, kunnes kärsimyksen kehä on kiertynyt loppuun.