Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Läheltä

Lappeenrantalaismies sai ehdottoman vankeustuomion raiskauksesta

Lisäksi mies joutuu maksamaan uhrilleen korvauksia.

Emmi Nuorgam

Emmi Nuorgamin kolumni: Kaikki, mitä teininä opin seksistä 

Opin teininä pukemaan kondomin banaanille, vaikka tärkeämpää olisi ollut saada opetusta kehollisuudesta, turvataidoista, normeista ja seksuaalioikeuksista, kirjoittaa Emmi Nuorgam.

Kolme ystvystä seisoo rinnakkain.

Pillupäiväkirjat kysyy: " Miellytätkö vain muita, vai nautitko seksistä aidosti?"

Uusi Docstop dokumenttisarja käsittelee seksualisuutta.

Lakikirja

Hovioikeus hylkäsi tuomiot Kajaanin törkeistä raiskauksista

Kajaanissa toissa kesänä seksuaalirikoksiin syyllistyneet kolme nuorta on vapautettu törkeistä raiskaussyytteistä hovioikeudessa.

20-vuotias mies sai yli kolmen vuoden tuomion seksuaalirikoksista

Mies houkutteli uhreja internetin viestipalveluissa. Nuorin hyväksikäytön uhreista oli tekoaikana 9-vuotias.

Arman Alizad ja faneja ottamassa selfietä.

Arman Alizad: "Kitisemme paljonkin turhasta, mutta se on ymmärrettävää"

Arman Alizad unelmoi edelleen jediritarin urasta ja ihmettelee, mitkä asiat ylittävät Suomessa uutiskynnyksen. Nuorille hänen viestinsä on, että koulutus voi ratkaista maailmanlaajuisia ongelmia.

Törkeistä seksuaalirikoksista tuomitut valittavat hovioikeuteen

Kajaanissa viime kesänä tehdyistä törkeistä seksuaalirikoksista tuomitut kolme miestä valittavat tuomioistaan hovioikeuteen.

Kajaanin oikeus- ja poliisitalo ulkoa.

Kolmelle vankeutta törkeästä raiskauksesta – uhri ja yksi tekijöistä alaikäisiä

Kaksi ulkomaalaistaustaista miestä ja yksi suomalainen mies on tuomittu vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yksi tuomituista oli tekohetkellä alaikäinen. Uhri oli 15-vuotias.

Henkilö avaamassa kondomipakettia.

Tauti ei tartu suuseksissä? Harhaluuloja sukupuolitaudeista riittää

Luulitko, että on sukupuolitauteja eri ikäisille? Jätitkö kumin käyttämättä, koska aiempien tautien luulisi parantavan sietokykyä? Pidätkö testeihin menoa turhana, kun seksikumppani vakuutti olevansa puhdas?

Haaparannan käräjäoikeus

Suuseksiä koulupojalle ehdotellut ikämies tuomittiin sakkoihin Haaparannalla

Seksuaalisesta häirinnästä tuomion saanut mies selvisi sakoilla, koska häirintä oli sanallista.

Sairaanhoitajalle yli kolme vuotta vankeutta 15-vuotiaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Tuomittu mies toimi uhrin sairaanhoitajana psykiatrisessa sairaalassa pääkaupunkiseudulla.

Mies luovuttaa verta

Miesten välinen seksi ei ole jatkossa pysyvä este verenluovutukselle

Lähes kaikkialla maailmassa miesten välinen seksi on pysyvänä tai määräaikaisena verenluovutusesteenä.

Tabu vammaisten seksistä häviää vähitellen

Kehitysvammaisten ja autistien seksuaalisuudesta puhutaan yhä enemmän. Asiantuntijan mukaan vammaisten voi kuitenkin olla muita vaikeampaa saada tietoa seksistä tai tunnustaa homoseksuaalisuutensa.

Rakkaus.

"Tuoremehuseksikin on hyvää seksiä"

Seksuaaliterapeutti kannustaa rikkomaan rutiineja arkiseksissäkin. Seksille olisi myös hyvä löytää hetki, vaikka aika olisikin kortilla. Silloin kun haluttaa, pitää toimia, terapeutti neuvoo.

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdollista vankeutta

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 22-vuotiaan miehen kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies pakotti alle 16-vuotiaan tytön suuseksiin huoltoaseman vessassa.

Mies käytti lasta hyväkseen vappuna

Seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutui 13-vuotias tyttö. Lahtelainen mies oli tekohetkellä viime vappuna 23-vuotias.

Killer Joe ei sovi kaikille

Nuori texasilainen pikkurikollinen Chris on huomattavissa veloissa joukolle huomattavan ilkeitä ihmisiä. Tilanne on niin paha, että Chrisin elämä on uhattu katkaista, jos hän ei pian eli heti maksa velkojaan.

Neljä kuukautta ehdollista lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

18-vuotias mies ja 14-vuotias tyttö olivat olleet yhteydessä toisiinsa netin ja puhelimen välityksellä ennen tapaamistaan. Tuomioon vaikutti mm. osapuolten ikä.

Polttarittaret on räväkän rääväsuinen ja kyyninen

Regan, Gena, Katie ja Becky olivat parhaat kaverukset High Schoolissa. Tai oikeastaan vain kolme ensimmäistä oli kavereita ja ylipainoisen Beckyn annettiin olla mukana, jotta muilla olisi joku jota pilkata.

Tutkimus: Oikeiston äänestäjät harrastavat muita vähemmän seksiä

Ranskassa tehdyn tutkimuksen mukaan seksielämä korreloi selvästi siihen, miten ihminen äänestää. Tutkimuksessa muut ranskalaiset viettävät intensiivisempää elämää makuuhuoneissaan kuin keskustan ja oikeiston äänestäjät.

Nainen laittaa kondomia takataskuun

Turvaseksipartion kondomi matkalaukkuun

Punainen Risti ja Hiv-tukikeskus kampanjoivat keskiviikosta alkaen matkailijoiden seksitautien ehkäisemiseksi jakamalla kondomeja satamissa, rautatieasemilla ja lentokentillä. Viime vuonna suomalaisilla miehillä todetut heteroseksin kautta saadut hiv-tartunnat lisääntyivät yli kolmanneksella.

Strauss-Kahn oli kuultavana oikeudessa 16. toukokuuta 2011.

Strauss-Kahn pääsi vankilasta kotiarestiin

IMF:n entinen pääjohtaja Dominique Strauss-Kahn on päässyt vankilasta takuita vastaan pois. Hän on saapunut väliaikaiseen asuntoonsa. Tuomari määräsi Strauss-Kahnin torstaina vapautettavaksi kotiarestiin.

IMF:n pääjohtaja Dominique Strauss-Kahn

Strauss-Kahn eroaa IMF:n johdosta

Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtaja Dominique Strauss-Kahn eroaa virastaan. Tiedotteen mukaan IMF:n hallitus käsittelee uuden johtajan valintaa lähiaikoina. Strauss-Kahnia epäillään hotellin siivoojan raiskauksen yrityksestä Yhdysvalloissa.

Lavalla masturboinnista sakkoja kahdelle

Iisalmelaisessa rocktapahtumassa viime kesänä pahennusta herättäneen rock-yhtyeen erotiikkaesitys on poikinut sakkorangaistuksia. Sandels Rockissa yleisön edessä muun muassa suuseksiä harrastaneet tamperelaismies ja -nainen saivat molemmat kymmenen päiväsakkoa sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Lavalla masturboinnista sakkoja kahdelle

Iisalmelaisessa rokkitapahtumassa viime kesänä pahennusta herättäneen rock-yhtyeen erotiikkaesitys on poikinut sakkorangaistuksia. Sandels Rockissa yleisön edessä muun muassa suuseksiä harrastaneet tamperelaismies ja -nainen saivat molemmat kymmenen päiväsakkoa sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Nuori treffituttu taivutettiin suuseksiin

Kanta-hämäläismies pyydysti itselleen seksikumppanin vuosi sitten. Osapuolet pitivät ahkerasti toisiinsa yhteyttä - viestejä oli kulkenut 2287 kappaletta. Lopulta uhria huomattavasti vanhempi mies painosti alle 18-vuotiaan tytön suuseksiin autossaan.

Love Hotelli

Yöravintolan suuseksistä esiintyjille sakot

Lahtelaisen yökerhon seksiaktiksi riistäytynyt riisuuntumisesitys toi sakot naiselle ja miehelle. Teko herätti kaksi vuotta sitten kohun ja poliisi otti sen tutkittavaksi omasta aloitteestaan. Mies ja nainen harrastivat lavalla suuseksiä. Kohtaus ei kuulunut "tilattuun" esitykseen.

Lavalla masturboinnista yksi syyttämättäjättämispäätös

Iisalmelaisessa rokkitapahtumassa pahennusta herättäneen rock-yhtyeen perustajajäsen ei saa syytettä sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta. Sen sijaan kahden muun epäillyn osalta asia on vielä kesken.

Lapsiseksistä tuomittu vaihtoi nimensä

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi 34-vuotiaan lahtelaismiehen runsaan kahden vuoden vankeusrangaistukseen useista lasten hyväksikäyttötapauksista. Nuorimmat miehen uhreista olivat vasta 13–14-vuotiaita tyttöjä. Oikeus katsoi miehen vahingoittaneen seksirikoksillaan yhteensä 18 alaikäistä tyttöä.

Kemiläisyhtyeen siveetön keikka syyteharkintaan

Kemiläisen Multi Climex rock-yhtyeen viimekesäinen keikka Iisalmessa menee syyteharkintaan. Sandels Rockissa heinäkuussa esiintyneen yhtyeen keikan aikana lavalla masturboitiin ja harrastettiin suuseksiä.

Lavalla masturbointi syyteharkintaan

Iisalmelaisessa rokkitapahtumassa viime kesänä pahennusta herättäneen rock-yhtyeen toiminta menee syyteharkintaan. Sandels Rockissa esiintynyt yhtye masturboi ja harrasti suuseksiä esiintymisensä yhteydessä.

Ranskalaisministeriltä meni DNA ja sukuelimet sekaisin

Kielen hallinta ei ole aina helppoa ranskalaisministereille. Jo toinen ranskalaisministeri sekoili sanoissaan julkisuudessa. Sisäministeri Brice Hortefeux puhui DNA-sormenjälkitutkimuksesta, mutta "empreintes genetiques" taipuikin vahingossa muotoon "empreints genitales" eli sukuelinjälkiin.

Ranskalainen poliitikko Rachida Dat

Poliitikko päätyi nettihitiksi sotkettuaan inflaation ja fellaation

Ranskan entinen oikeusministeri, nykyinen europarlamentaarikko Rachida Dati päätyi internethitiksi sekoiltuaan sanoissaan tv-haastattelussa. Datin oli määrä puhua inflaatiosta, mutta hän puhuikin vahingossa fellaatiosta eli suuseksistä.

Nuori tyttö kädet kasvoillaan

Insestin uhri Marja taisteli itselleen avun

Isä raiskaa säännöllisesti, koska ”pikkuhuorahan haluaa sitä”, äiti ei halua nähdä ja lopulta itsekin käyttää leikki-ikäistä hyväkseen. Marjan (nimi muutettu) lapsuus on pikimusta aukko, josta nousevat kivun ja tuskan muistikuvat.

Poliisi selvittää Varkauden vilautustapausta

Poliisi jatkaa sunnuntaina Varkaudessa sattuneen mahdollisen itsensäpaljastustapauksen tutkintaa. Poliisi tutkii tapausta, jossa pitsakuskin epäillään esitelleen sukupuolielimiään varkautelaisnaiselle pitsan toimituksen yhteydessä.

Pitsakuski vilautti Varkaudessa

Pitsakuski aiheutti sunnuntaina varkautelaisnaiselle järkytyksen esittelemällä sukupuolielimiään pitsan toimituksen yhteydessä. Mies oli myös ehdottanut naiselle suuseksiä.

Nuorelle miehelle raiskauksesta ehdollista

Hollolan Salpakankaalla kohua ja pelkoa herättänyt naisten ahdistelija tuomittiin raiskauksesta vuoden ja neljän kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Kuppa kiusaa pääkaupunkiseudun HIV-potilaita

Pääkaupunkiseudun HIV-positiivisten joukossa leviää kuppaepidemia. Tauti vaivaa varsinkin homo- ja bi-miehiä. Tartuntoja on myös heillä, joilla HIV:tä ei ole.