Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Raparperin taimi.

Uudet alkuperäiskasvien varmuuskokoelmat Naantaliin ja Turkuun

Luonnonvarakeskus valikoi kaksi uutta alkuperäiskasvien varmuuskokoelmien säilytyspaikkaa Varsinais-Suomesta.

Kuvassa wasabi eli maustekrassi. Wasabista käytetään juuren ja varren välinen tyvi

Luuletko syöneesi wasabia? Todennäköisesti et ole edes maistanut, sillä aidon wasabin kasvattaminen vie puolitoista vuotta, ja kilo voi maksaa satoja euroja

Japanilaisen wasabin viljely aloitettiin Shizuokassa 400 vuotta sitten. Arvokas kasvi syntyy edelleen samoilla menetelmillä.

Graavilohikakku tarjoiluvadilla.

Raikas tuorejuustokakku graavilohella, tillillä ja piparjuurella

Ihana vaihtoehto juhlien kalapöytään.

Palmian ruokala Kallion virastotalolla

Huonomaineiset särkikalat saapuivat työpaikkaruokalaan

Kallion virastotalon työntekijät maistelivat keskiviikkona ensi kertaa Palmian piparjuuritäytteisiä lahnapihvejä. Lahna ja särki ovat tehneet paluun työpaikkojen lounaslistoille WWF:n toiveesta.

Haudutettua kuhaa, piparjuurta ja palsternakkaa

Haudutettua kuhaa, piparjuurta ja palsternakkaa

Tällä kertaa kauhan varressa on uusi kokki Sasu Laukkonen. Hänen reseptillään valmistetaan haudutettua kuhaa. Ohje on kahdelle.

Jannen joulusilli

Eväsreppu: Jannen joulusilli

Silli kuuluu joulupöytään lähes yhtä usein kuin kinkkukin. Suolasilli saa potkua piparjuuresta ja lempeyttä smetanasta.