Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kahvikasvien tulevaisuus näyttää huonolta tutkimusten mukaan.

Kahvien maailma on uhattuna, kertovat asiantuntijat kahdessa eri julkaisussa

Katoavien kahvilajien joukossa on myös suomalaisten suosiman Arabican villimuoto.

Pistaasipähkinöitä.

Tiesitkö tämän pähkinöistä?

Tiesitkö tämän pähkinöistä?

Milka vetää suklaalevyjä myynnistä pakkausselosteen virheen takia

Milkan Luflee Caramel -suklaalevyjen yhden erän pakkausmerkinnät ovat puutteelliset. Pakkauksesta puuttuu muun muassa tieto allergeeneista.

Perunavohvelia ja puolukkahilloa.

Näin teet yllättävän herkun perunasta

Pelloista parhaillaan nostettava soikea, oikea ruoka on satoisimmillaan. Peruna taipuu moneksi. Perunoista saa tehtyä myös hieman yllättävääkin herkkua. Perunavohveli on värikkään syksyn valopilkku. Perunavohveli maistuu erityisesti itse tehdyn puolukkahillon kanssa.

Fazermint ja Geisha Dark-konvehteja.

Erä Fazermint-makeisia vedetään pois myynnistä

Valmistajan mukaan osaan rasioista on saattanut joutua pakkausvirheen takia Geisha Dark -konvehteja, jotka sisältävät vehnäjauhoa ja hasselpähkinää. Ne voivat olla vaarallisia ainesosille allergisille ihmisille.

Dumle-makeisia vedetään pois myynnistä - saattaa sisältää eri konvehteja

Osaan makeispusseista on saattanut pakkausvirheen takia päätyä myös vehnäjauhoa ja hasselpähkinää sisältäviä konvehteja.

Halloween-munkkien kananmuna ja hasselpähkinä jääneet ilmoittamatta

Munkit saattavat aiheuttaa oireita allergisille. Tuotteet voi palauttaa ostopaikkaan ja saada hyvityksen.

Fazerin konvehteja vedetään myynnistä Virossakin

Väärään konvehtierään saattoi lipsahtaa Geisha-konvehteja, joissa on allergisille vaarallista vehnäjauhoa ja hasselpähkinää.

Suklaakonvehtipakkaus

Fazer vetää konvehtirasioita pois markkinoilta

Erä Fazerin Sininen -konvehtirasioita voi sisältää Geisha-konvehteja, jotka saattavat olla vaarallisia vehnäjauhoille ja hasselpähkinälle allergisille.

Ruotsiin tarkoitettu suklaa lipsahti vahingossa myyntiin Suomessa

Kraft Foods vetää myynnistä erän Marabou-suklaata, koska pakkauksesta puuttuvat suomenkieliset tekstit. Ruotsiin tarkoitettu Marabou med Kärlek 125 g -tuote pääsi vahingossa Suomen markkinoille.

300-vuotias Ehrensvärd saa oman juhlaleivoksen

Helsinki-viikon kunniaksi kaupunginmuseo on avannut Sederholmin taloon 1700-luvun kahvilan. Kahvilassa voi viikon ajan maistella muun muassa sotamarsalkka Augustin Ehrensvärdin kunniaksi leivottua nimikkoleivosta.

Fiskarsin museon joulu

Ruukin museolla tuoksuu omenalta ja piparilta. Siellä selviää, miten viime vuosisadan vaihteen työläisperheen ja virkamiesperheen joulut erosivat toisistaan.

A Sign of Spring: Poor Air Quality

The air quality in many Finnish cities has become poor in recent days, with high particle levels in the air. Tree pollen is also beginning to affect allergy sufferers, with a heavy season on the way.