Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Cheesefluencer Topi on Suomen suosituin instaeläin

Ykkösenä Topi-koira, kakkosena toinen Topi-koira. Suomalaisten IG-eläinten top kympissä koirat ovat enemmistönä, mutta kissat pistävät kovasti hanttiin.

Tired but safe: Puppy found 17 days after fleeing New Year’s fireworks

Terttu was in surprisingly good condition after two and a half weeks on the run.

Moni koira pelkää pauketta ja räiskettä – Eläinlääkärin 5 + 2 vinkkiä uudenvuoden juhlintaan

Jos koiran paukkuarkuudelle ei tee mitään, voi ongelma pahentua niin, että kesällä ukkoset pelottavat. Tai jos jossain tilanteessa ovi pamahtaa pahasti, voi seurata paniikkireaktio joka kerta kun ovi suljetaan äänekkäästi.

Outo kävelyseurue Kontulassa: Parikymmentä varista, kaksi koiraa ja kaksi ihmistä – "Homma on vähän lähtenyt käsistä"

Helsingin Kontulassa saattaa nähdä aamukävelyllä tallustelemassa kaksi ihmistä, kaksi koiraa ja yli 20 lintua.

Collie sujahti talon alle – pelastuslaitos haki koiran kiipelistä

Konnevedellä talon rossipohja houkutteli collien talon alle. Koira ehti viettää talon alla pari tuntia.

Suur-Keuruu: Susi vei koiran

Suur-Keuruu -lehden verkkosivujen mukaan Susi vei Keuruun Pihlajavedellä Karansalmella mökkeilleen perheen koiran itsenäisyyspäivän aaton iltana. Koiran jäänteet löytyivät seuraavana aamuna.

Koirat valtaavat raviradan Kokkolassa

Kansainvälinen koiranäyttely kokoaa liki parituhatta koiraa eri puolilta Eurooppaa Kokkolaan viikonlopuksi. Heimarin ravirata täyttyy koiraharrastajista kolmatta kertaa.

Lemmikkihoitoloissa on jouluruuhka

Lemmikkihoitoloissa joulu on kiireistä aikaa. Yhä useampi perhe suuntaa joulun viettoon etelään tai lemmikin joulureissuun mukaan ottaminen estyy sukulaisten allergioiden takia.

Collie Kimi on sankarikoira

Joensuun Suhmurassa asuva lyhytkarvainen collie, Kimi, on viisivuotias uroskoira. Kimi pelasti emäntänsä ilmoittamalla haukkumalla, että jotain oli pielessä. Isäntä kuuli haukunnan ja niin vakavaan aivoinfarktiin voitiin puuttua ajoissa. Suomen Kennelliitto myönsi tästä teosta Kimille Sankarikoiran arvonimen.

Suuri koiranäyttely Joensuussa

Tuhannet koirat valtaavat raviradan viikonloppuna Joensuussa. Kaksipäiväiseen Suvi-Karelia 2010 koiranäyttelyyn odotetaan paikalle lähes 4600 hännänheiluttajaa.

Otto-koira on nyt virallisesti sankari

Alatemmesläinen saksanpaimenkoira Otto saa lauantaina 12.12. sankarikoira-arvon. Poliisikoirana toimineelle Otolle myönnettiin kunniamaininta, koska se suoriutui loistavasti dementiaa sairastaneen vanhuksen etsinnöistä noin vuosi sitten.

Tättähäärästä sankariksi yhdessä yössä

Mio on emäntänsä Anna Kaipion mukaan huomionkipeä, tättähäärä ja ennen kaikkea urhea. Viime heinäkuussa Miosta nousi naapuruston sankari, kun se herätti perheensä tulipalon jyllätessä naapuriasunnossa. Lauantaina Mio nimitetään sankarikoiraksi.

Papu on sankarikoira

Kääpiömäyräkoira Papu pelasti perheen tytön kotitalon tulipalosta ja loukkaantui itse vakavasti. Nyt Papu palkitaan urhoollisesta toiminnastaan.

Sankarikoira Mio pelasti luhtitalon asukkaat

Lempääläläinen collie Mio saa Suomen Kennelliiton sankarikoira-arvon. Mio herätti omistajansa, kun luhtitalo syttyi palamaan Lempäälän Kuokkalantiellä heinäkuussa.

Niksu-koira Littoisista palkitaan

Kuusi koiraa saa tänä vuonna Suomen Kennelliiton sankarikoira-arvon ja kahdelle koiralle myönnetään erillinen kunniamaininta. Englanninspringerspanieli Niksu Littoisista saa kunniamaininnan.

Huumekuski kadotti koirat ojaanajossa

Parikymppisen naisen ajama henkilöauto suistui ojaan valtatie 2:lla Humppilassa tiistaina aamuyönä. Huumetestin mukaan porilaisnaisella oli elimistössään amfetamiinia. Naisen kyydissä olleet koirat ovat kadoksissa.