Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kaikki ulkonäöt ovat normaaleja, neuvoo Moa Hanselblad

Ruotsalaisnuorten värityskirjasta uupuvat ampiaisvyötäröt ja valtavat silmät – tekijä: "Vahingoittavan kauneusihanteen omaksuu jo hyvin pienenä"

Vääristynyt kauneusihanne jää mieleen jo lapsena ja yläkoulussa asiasta puhuminen on liian myöhäistä, sanovat asiaan tarttuneet neljä nuorta. He perustivat yrityksen edistämään terveempää kehonkuvaa.

Lapsi värittää Pikku Kakkosen Eskarin värityskuvaa

Pikku Kakkosen Eskarin tulostettavat paperipuuhat

Pikku Kakkosen Eskari-sovelluksen tulostettavaa paperipuuhaa

Pikku Kakkosen joulun tulostettavat ompelukuvat

Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluiset askarteluideat

Hauskoja askarteluideoita jouluisiin puuhiin.

Pipsa Possu Halloween puuha, Pipsa ja Jyri.

Pipsa Possun Halloween-puuhat

Pipsa Possun tulostettavat Halloween-puuhat

Anna-Johanna Makkonen ja Ada-vauva katsovat kalenteria

Unohda värityskirja, nyt tuunataan kalentereita! Valkoisen paperin pelko jäytää kalenterifriikkiä

Sosiaalipsykologin mukaan ihmisellä on luontainen tarve saada käsillään jotakin konkreettista aikaan, ja näyttää lopputuote myös muille.

Pamela Andeson jakaa värityskirjoja pakolaislapsille.

Pamela Anderson pakolaiskeskuksessa ja viikon muita uutiskuvia

Kanadalaisnäyttelijä jakoi lapsille värityskirjoja ja Donald Trump sai aplodit ammattiliitoilta. Uutiskuvissa myös pieni elefantti Hannoverin eläintarhasta.

joulupönttö

Miljoonan linnunpöntön joulu

Tämän joulun toivelahja on linnunpönttö.

Talitiainen värityskuvassa.

Värityskirja: Väritä pönttöpesijöitä!

Printtaa itsellesi tekemistä tästä.

Tarja Halonen

No, Tarja Halonen does not miss being president

Tarja Halonen stepped down as Finland's first female president roughly four years ago, and now spends her time doing things that she wants to do. After serving as the country's head of state for two consecutive terms, Halonen recently said quite decisively that she doesn't miss the job.

Pikku Kakkosen logosta tehty värityskuva pöydällä

Pikku Kakkosen värityskuvia

Tulosta ja väritä!

Tarja Jaakkola värittää

Aikuisten värityskirjassa Häme on villeimmillään

Hämäläinen värityskirja tutustuttaa ihmiset uudella tavalla Forssan ja Tammelan järviylängön luonto- ja matkailukohteisiin. Tarja Jaakkolalle idea Villi Häme –värityskirjasta syntyi oman tyttären toiveesta. Lauantaina julkaistun värityskirjan ensimmäinen painos uhkaa loppua heti kättelyssä.

Aikuisten värityskirja

Colouring book boom shows scribbling can boost brain

This past summer has been a golden age for colouring books intended as relaxation tools for adults. The Booksellers' Association's June-July top 10 list of most sold non-fiction books had no fewer than nine adult drawing or colouring books.

Värityskirjaa väritetään.

Värityskirjan tekijät näkevät ilmiössä rajattomasti mahdollisuuksia: "Näitä voisi kohdentaa – nuorille miehille omansa"

Lahtelainen kuvittajakaksikko ei rajaisi aikuisten värityskirjojen aihevalikoimaa. Rentouttavaa tekemistä kaipaaville värityskirjoja voisi kohdentaa suoraan vaikkapa nuorille miehille, keski-ikäisille naisille tai esimerkiksi erotiikan nälkään.

Marja Finni ja Kati Heljakka.

Tutkija uskoo: Leikistä vientihitti Suomelle

Suomessa peliteollisuus porskuttaa. Myös leikeistä voitaisiin kehittää maailmalle lähtevä vientituote, sanoo Ylen aamu-tv:ssä vieraillut tutkija.

Tampere-värityskirja

Tampereen voi nyt värittää mieleisekseen – Jammun värityskirja vie kadonneeseen kaupunkiin

Suomen tiettävästi ensimmäinen paikallinen aikuisten värityskirja julkaistiin keskiviikkona Tampereella. Taiteile Tampere -kirjan piirrokset ovat Yrjö-kirjoistaan tunnetun Erkki "Jammu" Kanervan käsialaa.

Värityskirjan kuvia.

Värityskirjat villitsevät aikuisia – "Värittäminen on kuin nukkuisi päiväunet"

Värityskirjat ovat lapsille tuttu juttu, mutta ne ovat sulattamassa myös aikuisten sydämet. Keskittymistä vaativa värittäminen voi rentouttaa ja nollata nuppia.

Valtter Bottaksen kypärä

Formulafanit ympäri maailman ihailevat Valtteri Bottaksen Lieksassa luotuja uniikkikypäriä

"Special helmet for this weekend!" Näin kiittää Formula ykkösissä ajava Valtteri Bottas twiitissään lieksalaista Erkko Vainikaista, joka on Bottaksen kypärän 'hovimaalari'. Singaporen kisaan kypärä sai erikoismaalauksen; iltakisaan laitettiin Singaporen lipun lisäksi sopivasti kimalletta päivämäärillä höystettynä.

Supermarket myi lapsille raaoilla kauhukuvilla varustettua värityskirjaa

Väritettävien kuvien joukossa oli kohtauksia muun muassa elokuvista Psyko, Uhrilampaat, Vaarallinen suhde ja Tappajahai.

Kynä ja muistiinpanoja pöydällä.

Kolumni: Arvaa, mikä aakkonen

Milloin olet viimeksi kirjoittanut käsin – ilman tietokonetta, kännykkää tai muita teknisiä vekottimia? Pöydän ääressä vain sinä, kynä ja paperi. Muutaman rivin jälkeen saatat huomata, että kirjoittaminen muuttuu vaivalloiseksi. Enää käsi ei kestäkään kynänpuristusta paperia vasten kovin pitkään.

Kolme animoitua ninjakania.

Lastenelokuvaa markkinoidaan lähes sadan oheistuotteen voimalla

Universal Picturesin ja Illumination Entertainmentin animaatiota ja oikeita näyttelijöitä yhdistelevä lastenelokuva Hop saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa lauantaina. Puhuvasta pääsiäispupusta kertova elokuva tähtää lapsikatsojiin ja markkinoikin itseään lukuisten oheistuotteiden kautta.