Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nainen istuu hevosen vierellä rannalla auringonlaskussa. Valokuvaaja Antti Karppisen valokuva, joka jäljittelee Vikings televisiosarjan fantasiatyyliä.

Suomalaiskuvaaja tekee kymmenien tuhansien eurojen valokuvia ilman palkkaa – tavoitteena Hollywood

Valokuvaaja Antti Karppinen haluaa asettaa utopistisia unelmia, jotka on mahdollista saavuttaa. Tällä hetkellä hänen tavoitteena on päästä tekemään suurien elokuvien mainosjulisteita Hollywoodiin. Karppisen tuorein kuvasarja liittyy suosittuun Vikings-televisiosarjaan.

Jasper Pääkkönen ja Peter Franzén

Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen suosittuun kansainväliseen Viikingit-sarjaan

Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen näyttelevät irlantilais-kanadalaisen Viikingit-sarjan neljännellä tuotantokaudella. Historiallisessa draamassa Franzén esittää kuningasta ja Pääkkönen kuninkaan pikkuveljeä.

Jouko Ahola rooliasussa

Suomalaistähti lähti Viikingit-sarjan kuvauksiin viiden päivän varoituksella

Voimamies Jouko Aholan näyttelijänura saa komean jatkon eeppisessä Viikingit-sarjassa. TV-spektaakkelin tekeminen Irlannissa oli Aholalle iso, mutta kuluttava urakka. Vahvaan ja veriseen tarinaan kuuluva kirveiden ja miekkojen kalisuttelu vaati kovaa harjoittelua. Elokuvaan ei silti menty lihaksilla, vaan pärställä.

Veikkausliigan ratkaisut YLEn netissä

YLE Urheilu hemmottelee kotimaisen jalkapalloilun ystäviä tarjoamalla suorina lähetyksinä Veikkausliigakauden loppuratkaisut sekä TV:ssä että Internet-sivuillaan.

Veikkausliiga käyntiin viikonloppuna

Jalkapallon Veikkausliiga potkaistaan käyntiin tulevana viikonloppuna. Mestaruutta puolustaa Tampere United. Kaudella 2007 pelataan 14 joukkueen kaksinkertainen sarja, ja mestari on selvillä viimeistään 27. lokakuuta pelattavan päätöskierroksen jälkeen.

Pokkareiden myynti jatkaa kasvuaan

Pokkareiden myynti on jatkanut kasvuaan myös tänä vuonna. Suomen Pokkaritukun mukaan myynti on yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana kasvanut noin viidenneksellä viime vuoteen verrattuna.