Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Keskustayhdistyksen ex-toiminnanjohtajan epäillään tuhlanneen yhdistyksen rahoja omiin menoihinsa Kouvolassa – syyttäjä vaatii 2,5 vuoden ehdotonta vankeutta

Entisen toiminnanjohtajan epäillään kavaltaneen Kouvolan ydinkeskustan elävöittämiseen tarkoitetun yhdistyksen varoja yli 200 000 euroa.

Kouvolan keskustayhdistyksen taloussotkuja aletaan tänään perata käräjäoikeudessa – ex-toiminnanjohtajaa on epäilty yhdistyksen rahojen kavaltamisesta jo vuosia

Poliisin esitutkinnan perusteella entisen toiminnanjohtajan epäillään kavaltaneen yhdistykseltä yli 200 000 euroa.

Kulttuuritalo Anniksen työsuhteen purkamiseen liittyvä esitutkinta on päättynyt

Törkeää kunnianloukkausta, virka-aseman väärinkäyttöä ja kiskonnantapaista työsyrjintää ei ole poliisin mukaan tapahtunut.

SK: Porin kulttuuritalo Anniksen toiminnasta ei löytynyt mitään rikokseen viittaavaa

Poliisi on lopettanut tapauksen esitutkinnan jo alkuvuonna, mutta siitä ei ole aiemmin kerrottu julkisuuteen.

IL: Kuopiosta lentoja suunnitelleen Go Aviationin talousrikosjuttu etenemässä käräjille

Yhtiö ei ehtinyt aloittaa lentoja ennen kuin se ajautui konkurssiin.

Hallinto-oikeus: Ara saa perua Nuorisosäätiön yleishyödyllisen aseman – Säätiö aikoo nyt hakea samaa statusta tytäryhtiöilleen

Mikäli itse säätiö tai sen tytäryhtiöt eivät yleishyödyllisyyden asemaa saa, on uhkana lainojen irtisanomiset.

Lännen Media: Nuorisosäätiön tonttirahoja päätyi pöytälaatikkoyhtiöille Viroon

Rahansiirrot liittyvät Juhkentali-tontin kauppaan, jossa säätiön epäillään maksaneen noin kolme miljoonaa euroa ylihintaa vuonna 2016.

Riihimäen suurta puukerrostaloaluetta herätetään henkiin

Sisäisistä ongelmista ja talousepäselvyyksistä kärsinyt kiinteistörahoitusyhtiö Icon aloittaa uuden johdon avulla kerrostalojen markkinoinnin.

Hovioikeus ei ota kantaa Paavo Väyrysen erottamiseen – Kansalaispuolue ja Väyrynen peruuttivat valituksensa

Helsingin käräjäoikeuden ratkaisu kiistassa jää voimaan. Käräjäoikeus mitätöi Väyrysen erottamisen kansalaispuolueesta.

Poliisi lopetti tutkinnan – Kotkan ortodoksisen kirkon taloussotkuissa ei ollut rikosta

Poliisille tehtiin helmikuussa tutkintapyyntö seurakunnan omistaman kiinteistön remonttia koskevan kirjanpidon epäselvyyksistä.

MOT: Nuorisosäätiön entisiä johtajia koskeva rikostutkinta on laajentunut

Tutkinta on laajentunut merkittävästi sekä rikosnimikkeiden että epäiltyjen osalta.

Trumpin ex-asianajaja Michael Cohen myönsi syyllisyytensä petoksiin ja kampanjarahoituksen väärinkäyttöön

Kuukausia kestänyt tutkinta kohdistui muun muassa Cohenin liiketoimiin kuten taksibisnekseen.

Poliisi selvittää Helsingin piispan talousepäselvyyksiä

Kaksi henkilöä on jättänyt asiasta tutkintapyynnön.

Fillonin vaalikampanja jälleen julkisuudessa – muotipukujen takia

Toistuvat epäilykset rahoitusepäselvyyksistä ovat tahrineet presidentinvaalien entisen kärkiehdokkaan vaalikampanjaa.

Uusikaupunki pidätti kaupunginarkkitehtinsa virantoimituksesta

Talusrikoksesta epäilty Uudenkaupungin kaupunginarkkitehti ei saa toistaiseksi hoitaa virkaansa. Kaupunginhallituksen päätös syntyi äänin 7–4.

Kymmenien miljoonien eurojen JAKK-sotku nyt oikeudessa – annettiinko tahallisesti vääriä tietoja vai ei?

Jalasjärven kunnan kriisiytymiseen ja kuntaliitokseen Kurikan kanssa ajanut JAKK-vyyhti on päätynyt vihdoin käräjäoikeuden käsittelyyn.

Uudenkaupungin korkeaa virkamiestä ja ex-puheenjohtajaa epäillään puutaloyhdistyksen varojen kavaltamisesta

Talousrikosepäily koskee reilua 40 000:ta euroa. Syyttäjä vaatii molemmille ehdollista vankeutta.

FNsteelin talousrikosepäilyt oikeuteen

Syyttäjä epäilee kolmen yhtiön johtoon kuuluneen henkilön syyllistyneen törkeään petokseen ja törkeään velallisen epärehellisyyteen.

Brasilian presidenttiä vastaan tulossa uusi rikossyyte

Brasilian työväenpuoluetta edustavia presidenttejä vastaan kohdistuu ankara paine. Heitä epäillään useista talousepäselvyyksistä.

Turun Eläinsuojeluyhdistykselle lahjoituksia kohu-uutisista huolimatta

Turun Eläinsuojeluyhdistys kertoo saaneensa helmikuussa tavanomaista vähemmän lahjoituksia, mutta tällä hetkellä niitä tulee taas entiseen malliin. Poliisi tutkii yhdistykseen liittyviä talousepäselvyyksiä.

JAKK-jupakassa syytteet neljälle törkeästä avustuspetoksesta 

Syyttäjän mukaan kahden syytetyn osalta avustuspetos koskee 35 miljoonan euron summaa, jonka opetus- ja kulttuuriministeriö on perinyt takaisin Jalasjärven kunnalta. Kahden syytetyn osalta syyte koskee miljoonan euron summaa.

Vakka-Suomen Median vastuuvapaudet kuntakäsittelyyn

Vakka-Suomen Sanomia julkaisevan Vakka-Suomen Median talousepäselvyydet siirtyvät omistajakuntien valtuustojen käsiteltäväksi. Talousepäselvyydet liittyvät Vakkatori-nimiseen koululaisten mediakasvatushankkeeseen.

Pelastushelikopteri Pete-jupakka: Ehdollista vankeutta ja korvauksia, osan syytteet hylättiin

Pohjanmaan käräjäoikeus on antanut tuomion pelastushelikopteri Peten rahoitusepäselvyyksiä koskevassa jutussa. Törkeää avustuspetosta koskeva syyte hylättiin kokonaan, samoin siihen liittyneet korvausvaatimukset. Tuomiot tulivat törkeästä veropetoksesta ja luottamusaseman väärinkäytöstä.

Savon Sanomat: Palomiesten taustat aiotaan selvittää

Lehden mukaan valmistelussa on myös linjaus siitä, miten vapaaehtoisten palokuntalaisten taustat voidaan selvittää ja onko sille tarvetta.

JAKK-tutkinnalla alkaa olla kiire – yhden epäillyn syyteoikeus vanhenemassa

Aikuiskoulutuskeskus JAKKin rahoitusepäselvyyksiä koskevassa rikostutkinnassa on kaikkiaan seitsemän epäiltyä. Kuutta JAKKin entistä johtajaa epäillään törkeästä avustuspetoksesta ja kunnan ja JAKKin yhteistä tilintarkastajaa luottamusaseman väärinkäytöstä. Tilintarkastajan syyteoikeudelle on jo aiemmin haettu vuosi lisäaikaa, ja se vanhenee toukokuun loppupuolella.

Vantaa vei kiinteistöyhtiöiden epäselvyydet poliisin syyniin

Vantaa tutkituttaa kiinteistöyhtiöidensä epäselvyyksiä poliisilla. Tutkintapyyntö koskee kolmen tytäryhtiön taloudellisia epäselvyyksiä.

Vuokatin Veto luopuu sarjapaikastaan

Vuokatin Veto luopuu sarjapaikastaan naisten Superpesiksessä. Vuokatin Vedossa otetaan aikalisä huippupesäpallon osalta, mutta vahva perustyö jatkuu nais- ja tyttöpuolella.

Pysyykö Helsinki Superpesiskartalla? - Vuokatti luopui sarjapaikastaan

Vuokatti joutuu vetäytymään naisten Superpesiksestä. Vuokatin luopumisen jälkeen Helsinki on sittenkin jäämässä Superpesiskartalle.

Turvafirmaa epäillään kuittitehtailusta – KRP vaati omaisuuden takavarikoimista

Porilaisen turvallisuus- ja kuljetuspalveluja tuottavan yrityksen talousepäselvyyksien taustalla epäillään olevan kuittitehtailua. Yrityksen omistajan epäillään tekaisseen vuoden 2011 kirjanpitoonsa noin 70 kuittia, joiden yhteisarvo on ollut noin 650 000 euroa.

Hovioikeus lievensi Kuopas-tuomiota

Entisen toimitusjohtajan ehdollinen vankeustuomio lyheni, ja valtaosasta korvauksista luovuttiin. Osa syytteistä hylättiin kokonaan.

WinCapitan lounaissuomalainen jäsenistö joutui maksumiehiksi

Varsinais-Suomen käräjäoikeus määräsi 49 sijoitusklubin lounaissuomalaista jäsentä maksamaan valtiolle rikoshyötynä noin 6,5 miljoonaa euroa. Oikeuden mielestä WinCapitassa oli kyse pyramidihuijauksesta.

Venäjän "Piilaaksossa" miljardiluokan talousepäselvyyksiä

Venäjän neljänneksi rikkain mies joutunee syytetyn penkille. Huipputeknologian kehittämiseen tarkoitettu Skolkovo-säätiö on pääministeri Dmitri Medvedevin lempilapsi.

Epäillään talousepäselvyyksistä - poliisi ratsasi Napolin toimiston

Italian poliisi on ratsannut Serie A -seura Napolin toimiston talousepäselvyyksien takia. Määräykset ratsiaan oli antanut Napolin yleinen syyttäjä.

Kokkolalainen kiinteistövälittäjä saa syytteet törkeistä rikoksista

Talousrikoksista epäilty kokkolalainen kiinteistövälittäjä ja rakennusyrittäjä Jorma Nikkanen saa syytteet törkeistä talousrikoksista. Kihlakunnansyyttäjä Kosti Kurvinen vaatii rangaistusta kahdesta törkeästä kavalluksesta ja kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Ruotsin demarijohtajasta julki uusia talousepäselvyyksiä

Ruotsin sosiaalidemokraattien puheenjohtajasta Håkan Juholtista on tullut julki uusia taloussotkuja. Sanomalehti Expressen ja Ruotsin radio ovat löytäneet epäselvyyksiä Juholtin laskuttamista matkakustannuksista. Juholt kiistää tehneensä tietoisesti mitään väärää ja eroilmoitusta ei hänen mukaansa ole tulossa.

Vaasasta savustettu museonjohtaja Taidekeskus Retretin johtoon

Taidekeskus Retretin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu vaasalainen Anne-Maj Salin. Salin nousi julkisuuteen viime vuonna Vaasan taidemuseoiden talousepäselvyyksien takia. Hän erosi tehtävästään viime joulukuussa.

Tomas Häyry Vaasan kaupunginjohtajaksi

Vaasan kaupunginvaltuusto valitsi maanantai-iltana selvällä äänienemmistöllä uudeksi kaupunginjohtajaksi Tomas Häyryn. Häyry sai vaalissa 34 ääntä, kun toiseksi tullut Lauri Tanner jäi vain 11 ääneen. Vaasan edellinen kaupunginjohtaja erosi virastaan alkuvuonna talousepäselvyyksien takia.

Liikemiehen vangitsemiselle ei perusteita

Talousrikoksista epäilty kokkolalainen kiinteistövälittäjä ja rakennusyrittäjä jää odottamaan mahdollista oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla. Talousepäselvyyksiä käsitellään oikeudessa aikaisintaan alkusyksystä, mikäli esitutkinnassa ja syyteharkinnassa päädytään syyteen nostamiseen.

Liikemiestä esitetään vangittavaksi

Kokkolalaista kiinteistövälittäjää ja rakennusyrittäjää epäillään raskaista talousepäselvyyksistä. Yrittäjän kiinteistövälitysyritys ajautui konkurssiin muutamia kuukausia sitten. Talousepäselvyydet liittyvät kuitenkin liikemiehen muiden yritysten toimintaan.

Väyrynen kiistää Keminmaan liikenneaseman rahoitussotkut

Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrysen (kesk.) Keminmaalle kaavaileman liikenneasemahankkeen taustalta on löytynyt rahoitusepäselvyyksiä. Yle TV1:n A-Studion tietojen mukaan Ministeri Väyrysellä on maksamattomia velkoja liikenneaseman hankesuunnittelusta vastanneelle arkkitehtitoimistolle.

SPR:n Veripalvelun hallitus vaihtuu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun hallitus vaihtuu. Työrauhan turvaamiseksi Veripalvelun hallitus päätti erota sen jälkeen, kun SPR:n hallitus irtisanoi viime viikolla Veripalvelun johtajan taloudellisten epäselvyyksien vuoksi.

SPR:n Veripalvelun johtaja sai lähtöpassit

Suomen Punaisen Ristin hallitus on irtisanonut Veripalvelun johtajan Jukka Rautosen. Hänen työvelvoitteensa päättyy välittömästi. Hallitus teki johtopäätökset sisäisestä tarkastuksesta.

Kokoomuksen ja SDP:n nokittelu sai nettiyleisön veren kiertämään

Sosiaalidemokraattien oppositiopolitiikan terästäytyminen on kiristänyt erityisesti kokoomuksen ja SDP:n välejä. Taistelu ensi vuoden eduskuntavaalien ykkössijasta ja pääministerin paikasta on jo täydessä vauhdissa. Nettiyleisö arvosteli molempia riitapukareita ja heidän nostamiaan poliittisia teemoja. Moni kommentoija arvosteli sitä, että puolueilla ei ole riittävän vahvoja keulakuvia.

Metsäkeskuksen avustusta puollettiin

Talousepäselvyyksien vuoksi rahoitusongelmiin ajautuneen Kaakkois-Suomen metsäkeskuksen toiminta turvataan. Valtiolta on tulossa tuntuva avustus tilanteen normalisoimiseksi.

Töölön matkatoimistossa 15 miljoonan epäselvyydet

Töölön matkatoimiston talousepäselvyyksien pääkäsittely on alkanut Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettynä on muun muassa matkatoimiston kuopiolainen entinen hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja, jolle syyttäjä vaatii ehdotonta vankeusrangaistusta.

Töölön matkatoimistossa 15 miljoonan epäselvyydet

Töölön matkatoimiston talousepäselvyyksien pääkäsittely on alkanut Helsingin käräjäoikeudessa. Konkurssiin menneen matkatoimiston entiselle johdolle on luettu syytteet aamulla alkaneessa oikeudenkäynnissä. Syytetyt ovat pääosin kiistäneet syytteet

Salusharjusta ei rikostutkintaa

Poliisille jätetyt Saarijärven Salusharjua koskevat asiakirjat eivät tällä hetkellä ole johtamassa rikosepäilyihin.

Voutilaisen tuomio säilyi hovioikeudessa

Voutilainen erehdytti Miehikkälän kunnan myöntämään yli 400 000 euron lainan asunto-osakeyhtiölle, jonka päätösvalta hänellä oli

Pula-Oopperaa ei puida käräjillä

Nivalan Pula!-Oopperan talousepäselvyyksiä ei puida käräjillä. Kihlakunnansyyttäjä on tehnyt asiassa syyttämättäjättämispäätöksen.

Pula!- oopperaa ei puida käräjillä

Nivalan Pula!-oopperan talousepäselvyyksiä ei puida käräjillä. Oulun syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjä on päättänyt olla nostamatta syytteitä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle