Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"On oletettavaa, että intiimejä kontakteja syntyy" – Lahden MM-kisojen urheilijoille jaetaan 1900 kondomia

RFSU ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä haluavat välittää kisakansallekin viestiä hyvän seksuaaliterveyden tärkeydestä.

Study: Up to one-fifth of Finnish residents have sex once in two months

Up to 20 percent of people in Finland have sex just once every other month – or even less often. According to a fresh study on the subject, the most common reasons for the lack of between-the-sheets action are stress and fatigue.

Tutkimus: Jopa viidennes suomalaisista harrastaa seksiä korkeintaan joka toinen kuukausi

Yleisimmät syyt haluttomuudelle ovat väsymys ja stressi.

Suomalaiset tyytymättömiä seksin vähäiseen määrään

Suomalaisissa makuuhuoneissa ei peitto heilu niin usein, kuin monet toivoisivat. Tyytymättömyys seksielämään on lisääntynyt myös muissa Pohjoismaissa.

Nuorille tytöille tehdään Ruotsin terveyskeskuksissa neitsyystutkimuksia – vastoin heidän tahtoaan

Kansainväliset ihmisoikeuksia edistävät järjestöt YK, Amnesty ja Human Rights Watch pitävät vastoin tahtoa tehtäviä neitsyystutkimuksia kidutuksena ja tuomitsevat ne.

Ruotsissa äänestettiin uudissana naisten masturboinnille – "klittra" leviää ympäri maailmaa

Uudisverbi "klittrassa" yhdistyvät sanat klitoris ja glitter, ja sen tarkoituksena on korostaa klitoriksen merkitystä naisen nautinnolle.

Ruotsissa historiallinen, vapauttava hiv-tuomio

Hovioikeus vapauttaa hiv-tartunnan kantajan, joka harrasti suojaamatonta seksiä, koska tällä on ollut toimiva hiv-lääkitys ja tartunnan vaara on ollut hyvin pieni. Ruotsin seksuaalivalistuksen keskusliitto RFSU pitää tuomiota "suurena voittona oikeusturvalle".

Väestöliitto kauppaa jälleen kondomeja

Erityisesti nuoria houkutellaan kondomiostoksille huokean hinnoittelun avulla.

Mixed reaction to sex education video for schools

A frank sex-ed video is drawing complaints from parents.

Avoin seksuaalikasvatusvideo närkästyttää Vanhempainliittoa

Ruotsalaisvalmisteisessa videossa esitellään poikkeuksellisen avoimesti eri tapoja toteuttaa seksuaalisuutta.

Condom Usage Declines In Finland

Condom usage in Finland has declined by ten percentage points in the last two years. 25 percent of Finnish people use condoms when they have sex. One third use no contraception at all.

Kondomin käyttö vähentynyt - joka kolmas ei käytä mitään ehkäisyä

Kondomin käyttö on laskenut Suomessa kahdessa vuodessa 10 prosenttiyksikköä. Kondomia käyttää seksiä harjoittaessaan 25 prosenttia suomalaisista. Joka kolmas ei käytä mitään ehkäisyä.

Seksivalistusanimaatiosta poliisiasia Ruotsissa

Piirretystä seksuaalivalistusfilmistä on tullut poliisiasia Ruotsissa. Yksityishenkilö on tehnyt poliisille ilmoituksen valistusanimaatiosta, jonka Ruotsin televisioyhtiö SVT esitti hiljattain, kertoo sanomalehti Dagens Nyheter verkkosivuillaan.

Seksi ei tyydytä suomalaisia

Suomalaisissa makuuhuoneissa on hiljaista verrattuna muiden Pohjoismaiden petikamareihin. Tuoreen nettikyselyn mukaan Suomessa harrastetaan seksiä vähemmän kuin muissa Pohjoismaissa. Suomalaiset ovat myös verraten tyytymättömiä siihenkin vähään, mitä tarjolla on.

Seksivälineet Citymarkettien lisäksi myös apteekkien hyllylle

K-Citymarketeissa ryhdytään myymään ensi vuonna seksivälineitä. Suomi on ensimmäinen Pohjoismaa, jossa seksivälineet tulevat tässä laajuudessa päivittäistavarakauppaan. Citymarketeissa myytävien seksivälineiden valmistaja RFSU painottaa, että seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisten yleistä hyvinvointia.

Citymarketit alkavat myydä seksivälineitä

K-Citymarketeissa ryhdytään myymään ensi vuonna seksivälineitä. Suomi on ensimmäinen Pohjoismaa, jossa seksivälineet tulevat tässä laajuudessa päivittäistavarakauppaan. Citymarketeissa myytävien seksivälineiden valmistaja RFSU painottaa, että seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisten yleistä hyvinvointia.