Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Continentalin logo.

Rengasvalmistaja Continental vetää viallisia nastarenkaita pois markkinoilta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa

Suomessa vialliseksi epäiltyjä vaihdettavia renkaita on 3 900, neljässä maassa yhteensä noin 11 400.

Portti, jossa lukee Arbeit macht frei

Saksalaisyhtiöt setvivät yhä natsimenneisyyttään – rengasvalmistaja Continental käytti pakkotyövoimaa ja teki testejä keskitysleirillä

Continentalin tilaama selvitys on uusin monista, joita natsien kanssa yhteistyötä tehneet saksalaisyhtiöt ovat julkaisseet.

Renkaita rengashotellissa.

Rengashotellin paljastukset – kaksi kolmesta nastarengassarjasta laittomia

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi julkaisi lokakuun alussa tutkimuksen nastarenkaiden kunnosta. Tutkijat vierailivat viidessä rengashotellissa eri puolilla Suomea.

Valmiita renkaita kuljetuslinjalla.

Nokian testivilppi tuli yllätyksenä osalle rengasmyyjistä, osalle ei

Nokian Renkaiden testirengasvilppi ei ole ainoa laatuaan. Tästä huolimatta huijaus yllätti osan kainuulaisista rengasmyyjistä, mutta nyt nähtäväksi jää, vaikuttaako asia yhtiön renkaiden menekkiin.

Kaksi Nokian rengasta.

Sama autonrengas, sama rengastesti – miten koko voi vaikuttaa renkaan laatuun?

Nokian kesärengas on saksalaisen rengastestin mukaan todella hyvä. Sama rengas isompana oli samaisen testin mukaan kuitenkin korkeintaan tyydyttävä. Sattumaa, uskoo rengasvalmistaja.

Rengastesti

ADAC: Halparenkaalla 22 metriä pitempi jarrutusmatka

Saksan autoliitto ADAC:n ja Stiftung Warentestin kesärengastestissä seitsemän rengasta oli niin huonoja, että niitä ei pitäisi testaajien mukaan ostaa ollenkaan. Esimerkiksi pikkuautoissa yleisen 175-sarjan renkaista italialainen Dayton tarvitsi märällä jarruttamiseen 80 metriä. Paras rengas pysähtyi 58 metriin.

Siemens painui tappiolle

Saksalaisen sähkö- ja elektroniikkayhtiö Siemensin nettotulos painui tappiolle ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen heinä-syyskuussa.

Siemens kasvatti tulostaan ja liikevaihtoaan

Saksalaisen sähkö- ja elektroniikkayhtiön Siemensin tilikauden kolmannen neljänneksen nettotulos nousi 2,07 miljardiin euroon viime vuoden vastaavan ajan 1,34 miljardista eurosta.