Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Meikkitaiteilija Elina Kymäläinen studiollaan Tampereella.

"Onko se oikeaa työtä”, kysyttiin Elina Kymäläiseltä – kauneusalalle pyrkii nyt paljon tekijöitä somesta, mutta filtterit voivat hämätä

Meikkistudiota Tampereella pitävä Elina Kymäläinen vaihtoi kolmikymppisenä alaa, kun aiempi työ ei haastanut tarpeeksi. Uusille tekijöille hänellä on yksi neuvo: ole valmis tekemään paljon töitä.

Kosmetologi hoitaa kynsiä oululaisessa Salon PR Beautyssä.

Kauneudenhoitoalan yrittäjiä huijannut nainen vangittiin epäiltynä petoksista

Poliisilla on tällä hetkellä tiedossa 11 huijaustapausta. Epäilty on kuulusteluissa myöntänyt tekonsa.

Maria Nordling muotoilee toimittaja Linnea Pitkäsen kulmakarvoja.

Vaalea nainen kiertää kauneushoidoissa ”ilmaiseksi” – lukuisat yrittäjät joutuneet huijatuiksi Tampereella: ”Miten joku voi tehdä näin?”

Nainen on käyttänyt tamperelaisissa yrityksissä asioidessaan eri nimiä ja yhteystietoja. Poliisi tutkii tapauksia petoksina.

Kosmetologi Piia Runtti hoitaa kynsiä oululaisessa Salon PR Beautyssä.

"Yöllä tulee varaus, ja aamulla onkin korona" – osa kauneusalan yrittäjistä pohtii, käytetäänkö sairastumista tekosyynä aikojen perumiselle viime tingassa

Mikäli esimerkiksi kasvohoitoon varatun ajan peruu liian myöhään, palvelusta saatetaan laskuttaa. Sairastapauksen sattuessa maksuissa kuitenkin yleensä joustetaan.

Anni-Lotta Nieminen pitää kädessään microbladin-työkalua.

Anni-Lotta Niemisellä kävi tuuri, kun EU-asetus kurittaa kauneudenhoitoalan kollegoja: "Monet varmasti joutuvat heittämään värejä roskiin"

EU-asetus kieltää ison osan tatuoinneissa ja pigmentoinneissa nykyään käytössä olevista väreistä 4. tammikuuta alkaen.