Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Maria Callas 1968

The Guardian:  Uusi aineisto paljastaa huippusopraano Maria Callasin kovat kokemukset – seksuaalista hyväksikäyttöä, yksinäisyyttä ja kiristystä

Ennenjulkaisemattomat kirjeet valottavat oopperadiivan kipeitä suhteita puolisoonsa, vanhempiinsa ja Aristoteles Onassikseen.

Festivaalin päättää Anna Erikssonin kohuttu esikoisohjaus M.

Rokumentin liput tulleet myyntiin

Suomen suurimman musiikkielokuvafestivaalin valkokankaalla Joensuussa nähdään tänä syksynä valovoimaisia tähtiä.

Ritva Oksanen eläytyy mikrofonin edessä.

Ritva Oksaselle Hämeenlinnan Teatterikerhon Aku-patsas

Järjestyksessään 62. Aku-patsas luovutettiin torstaina näyttelijä Ritva Oksaselle Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämöllä Tie Mekkaan -esityksen jälkeen. Patsaan luovutti Hämeenlinnan Teatterikerhon puheenjohtaja Aarne Kauranen. 

Ritva Oksanen näytelmässä Näyttelijätär

"Aina kun presidentti vaihtuu niin minä olen siellä"

Näyttelijätär Ritva Oksanen on tänä vuonna linnan juhlissa jo viidettä kertaa mustissaan. Kekkosen ajan jälkeen vain Ahtisaaren pitämät juhlat ovat jääneet Oksaselta väliin. - Aina, kun presidentti vaihtuu niin minä olen siellä, nauraa Oksanen.

Oopperalaulaja Maria Callas

Maria Callasin kuolema johtuikin lääkityksestä

Sopraano Maria Callasin kuolinsyystä on saatu uutta tietoa. Sanomalehti La Stampan julkaisemassa artikkelissa italialaiset tutkijat esittävät, että Callasin sydämen pysähtyminen olisi johtunut lääkityksestä, jota hän käytti rappeutumissairauden hoitoon.

Lastenoopperaa nähdään jatkossakin Savonlinnan oopperajuhlilla

Vuonna 2004 Savonlinnassa aloitettu lastenoopperaperinne oli vaakalaudalla rahoitusongelmien takia. Lastenooppera on tuottanut tappiota kaikkiaan miljoona euroa vuosina 2004 - 2008.

Italialainen tenori Giuseppe di Stefano on kuollut

Italialainen oopperalaulaja Giuseppe di Stefano on kuollut 86 vuoden iässä.