Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ranskan Alpeilta löytyi vanhoja sanomalehtiä, joiden uskotaan olevan vuonna 1966 vuoreen törmänneestä matkustajakoneesta

Vuoren jäätiköiltä löydetään säännöllisesti lento-onnettomuuksien jäljiltä romun palasia, laukkuja ja ruumiin jäännöksiä.

Air Indian lento teki välilaskun Lontooseen – pommiuhka oli huijausta

Brittiläiset hävittäjät saattoivat koneen Stanstedin lentokentälle.

Matkustajakone unohti ottaa 40 matkustajaa kyytiin lentokentältä

Matkustajat olivat jo lentokenttäbussissa menossa intialaisen SpiceJetin koneeseen, kun he saivat katsella sen lähtevän matkaan. Lenturvallisuusasiantuntijan mukaan unohdus rikkoi myös turvallisuusmääräyksiä.

Mies imeytyi lentokoneen suihkumoottoriin Intiassa

Lentokenttätyöntekijä kuoli keskiviikkona Mumbaissa, kun hän imeytyi matkustajakoneen suihkumoottoriin.

Kiipeilijä löysi satojen tuhansien jalokivet Mont Blancilta

Rehellinen nuori mies saa lopulta pitää 250 000 euron jalokivet, jos niiden laillista omistajaa ei löydetä.

EU uhkaa Kiinan ja Intian lentoyhtiöitä saastesakoilla

EU edellyttää, että ulkomaiset yhtiöt maksavat kasvivuonepäästöistä lentäessään Euroopan kaupunkien välillä. Valtaosa yhtiöistä on noudattanut vaatimusta.

Lentäjät ottivat nokkaunet - lentoemännät jätettiin matkustajakoneen ohjaimiin

Bangkokista Delhiin lentäneessä koneessa oli 166 matkustajaa. Air India myöntää, että ohjaamossa tapahtui jotakin epätavallista, mutta kiistää vaaran, josta Intian lehdistö on kertonut.

Boeing saattaa saada Dreamlinerit lentoon parin kuukauden kuluessa

Nimettömän lähteen mukaan 787 Dreamlinerin akkujen rakennetta muutetaan niin, etteivät ne enää ylikuumene.

Ranskan Alpeilta löytyi jäätynyttä diplomaattipostia

Air Indian matkustajakone putosi Mount Blancille vuonna 1966. Vuoren alarinteeltä on löytynyt täysin ehjä postisäkki, joka oli ollut matkalla Intian suurlähetystöön.

Raportti syyttää lentäjän väsymystä Intian lentoturmasta

Lentäjän väsymys oli syynä Mangaloressa Intiassa toukokuussa sattuneeseen lento-onnettomuuteen, arvioidaan tuoreessa tutkimusraportissa. The Hindustan Timesin lainaaman raportin mukaan Air Indian serbialainen lentäjä nukkui yli puolet kolmituntisesta lentomatkasta ja oli sekava, kun laskeutuminen alkoi.

Lentoyhtiö kielsi puhumisen onnettomuudesta - henkilöstö lakkoon

Intialaisen Air India -lentoyhtiön henkilöstö on ollut kaksi päivää lakossa. Henkilöstö ei hyväksy yhtiön johdon määräystä, jonka mukaan henkilökunta ei saa puhua lauantaina tapahtuneesta lento-onnettomuudesta eikä yhtiön muista ongelmista.

Intian onnettomuuskoneen ohjaamon äänitallennin löytynyt

Tutkijat ovat löytäneet Intiassa lauantaina sattuneen lento-onnettomuuden turmakoneen jäännöksistä ohjaamon äänitallentimen. Äänitallennin löytyi sunnuntai-iltana. Lennon yksityiskohdista tietoa sisältävää niin kutsuttua mustaa laatikkoa ei ole vielä löydetty.

Intian lentoturman kaikki kuolonuhrit löydetty

Intian lauantaisen lento-onnettomuuden kaikki kuolonuhrit on löydetty. Intian eteläosassa Mangaloren kaupungissa 158 ihmistä kuoli, kun Air India Expressin lentokone ajautui laskeutuessaan kiitoradan ohi ja syttyi tuleen.

Intian lento-onnettomuudessa kuoli liki 160

Etelä-Intiassa Mangaloren kaupungissa on kuollut noin 158 ihmistä lento-onnettomuudessa, viranomaiset sanovat. Air India Expressin lentokone ajautui laskeutuessaan kiitoradan ohi ja syttyi tuleen. Air Indian mukaan ainakin kahdeksan koneessa ollutta selvisi turmasta hengissä.

Lentokentät hälytysvalmiudessa Intiassa - terrori-iskun vaara

Intiassa on paljastunut mahdollinen terrori-iskun yritys lentoliikenteeseen. Maan ilmailuviranomaiset ovat asettaneet kaikki maan lentokentät korkeaan hälytysvalmiuteen.

Lentäjät nyrkkitappelussa kesken lennon

Air India -lentoyhtiön lentäjät joutuivat lauantaina tappeluun kesken lennon. Koneen ohjaamo oli tappelun aikana miehittämätön.

Air Indian lentäjät palaavat töihin

Valtiollisen Air India -lentoyhtiön viidettä päivää kestänyt lentäjälakko päättyy. Parisataa lentäjää jäi töistä sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti leikkaavansa palkkakannustimia kulujen hillitsemiseksi.