Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mökkipalolla alkavaa Ivalo-sarjan kakkoskautta kuvataan juuri nyt Lapissa – korona-aika toi pohjoiseen liudan tv-tuotantoja

Ivalo-sarjan tuottajan Jarkko Hentulan mukaan jopa käsikirjoitus on paikoin joustanut, että Lapin tarjoamat kuvausmahdollisuudet on saatu hyödynnettyä.

Peleissä on järjestystä, jota elämä ei tarjoa – Aleksi Delikouras tavoitti sukupolvensa ja huomaa itsekin etsivänsä elämälle merkitystä

Pommin purkaminen Counter-Strikessa on sentään jotain, kun maailma ympärillä on kaaosta, sanoo kulttuurivieras, ohjaaja-käsikirjoittaja Aleksi Delikouras.

Nörtti: Dragonslayer666 -sarjan luoja Aleksi Delikouras kieltäisi lapsilta kännykkäpelit kokonaan

Sen sijaan Delikouras kannustaa pelaamaan tietokoneella yhdessä kavereiden kanssa.

Nörtti: Dragonslayer666 valloittaa maailmaa – ja saa jatkoa Ylellä

Dragonslayer666 esitetään Ranskassa keväällä 2019.

Huippusuosittu Nörtti: Dragonslayer666 saa jatkoa!

Nörtti:Dragonslayer66 jatkuu!

Kalevala, Tuntematon sotilas, Häräntappoase – onko sinulla karmeita vai ihania muistoja äidinkielentunneilla luetuista kirjoista?

Äidinkielentunneilla luettavat kirjat määräytyvät nykypäivänä opettajien mukaan. Mikä kirja sinulle on jäänyt mieleen kouluajoilta?

Mystinen nörttitubettaja nousee uuden kotimaisen nuortensarjan tähdeksi

Tietokonepelien maailmaan sijoittuva Nörtti: DragonSlayer666 -nuortensarja tavoittelee yleisöä omaperäisen tubettajapersoonan avulla.

Suosittu YouTube-nörtti sai oman sarjan - näin syntyi Nörtti: Dragonslayer666

Tubenörtti sai oman sarjan - Nörtti: Dragonslayer666

Kirjailijakin voi olla idoli: "Kovempi vastaanotto kuin Justin Bieberillä"

Kirjaan tarttuminen saattaa olla vaikeaa erityisesti pojille, koska he pelkäävät sen murentavan katu-uskottavuutta. Pelit ja elokuvat tahtovat viedä huomion, mutta Lukuinto-hanke haluaa kertoa, ettei kirja ole menetetty. Tarvitaan vain tarpeeksi innostavia esikuvia.

Elokuvataiteen opiskelijat protestoivat kaasunaamareissa: "Sisäilmaongelmaa vähätelty"

Aalto-yliopiston Elokuvataiteen laitoksen tiloissa Helsingin Arabiassa muhii sisäilmaongelma, joka on aiheuttanut opiskelijoiden sairastumisia.

Finlandia Junior –ehdokkaat valittu

Finlandia Junior -palkinnon saajaksi on ehdolla kuusi teosta. Suomen Kirjasäätiön perustama Finlandia Junior -palkinto myönnetään vuosittain ansiokkaalle suomalaiselle lasten- tai nuortenkirjalle. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa. Palkinto jaetaan 29.11.2012.