Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kokenut esiintyjä Peter Nyman näyttää, mitä ilmettä ainakin kannattaa videopalavereissa välttää

Kokeneen televisioesiintyjän ja juontajan ohje videopalavereihin – Peter Nyman: "Pitää välttää resting bitch face -ilmettä"

Entinen uutisankkuri ja televisioesiintyjä työskentelee nykyisin mm. viestintä- ja esiintymisvalmentajana.

Uutisvuodon viimeinen jakso

Uutisvuoto loppuu lauantaina – Tervo ja Lybeck muistelevat vieraita: Kimmo Sasi pääsi yllättämään

Monesta vakavaksi mielletystä julkisuuden henkilöstä kuoriutui ohjelmassa humoristi. Keskustele jutun lopussa.

Jari Tervo

Tervo jättää Uutisvuodon

Jari Tervo on vuonna 1998 alkaneen ohjelman viimeinen mukana oleva alkuperäisjäsen.

IFK Göteborg dramaattisten vaiheiden jälkeen cup-mestariksi

IFK Göteborg voitti Ruotsin cup-mestaruuden voitettuaan Djurgårdenin rangaistuspotkukilpailussa.

Djurgårdenin tasapelikierre jatkuu

Kasper Hämäläisen, Daniel Sjölundin ja Joona Toivion edustama Djurgården joutui jälleen kerran tyytymään yhteen pisteeseen Allsvenskanissa.

FLYLappeenranta

Fly Lappeenranta alas vasta erityistarkastuksen jälkeen

Lappeenrannan kaupunkiyhtiöiden tytäryhtiö Fly Lappeenranta on päätetty ajaa alas vasta kaupunkiyhtiöiden erityistarkastuksen jälkeen. Aiemmin mm. lentokentän lähtöselvityspalveluita tuottanut yhtiö on tarkoitus purkaa joko selvitysmenettelyllä tai fuusioimalla se kaupunkiyhtiöihin.

MTV:n juhlalähetys kangerrellen käyntiin

MTV3:n uutisten juhlalähetys käynnistyi kymmenen minuttia myöhässä. MTV:n uutistoiminta viettää 30-vuotisjuhliaan Helsingissä. Juhlalähetystä Vanhalla ylioppilastalolla juontavat Peter Nyman ja Maija Lehmusvirta.

Baba Lybeck

Juontajavaihdos ei vaikuttanut Uutisvuodon suosioon

Baba Lybeckin syyskuusta asti luotsaama Uutisvuoto on edelleen yleisön suosiossa. Ensilähetyksen ja uusinnan yhteiset katsojaluvut ovat ylittäneet jo miljoonan rajan. Peter Nymanin lähtö ei siis ole karkottanut katsojia.

Stadin kundi ja friidu 2010

Stadin friidu ja kundi julkistettiin Espalla

Stadin Slangi -yhdistys valitsi Stadin Friiduksi kirjailija Outi Pakkasen ja Stadin Kundiksi toimittaja Peter Nymanin. Tänä vuonna valittiin ensimmäistä kertaa myös Stadin Junnu, joka on viulisti Juho Valtonen.

Baba Lybeck

Baba Lybeck Uutisvuodon juontajaksi

YLE TV1:n lauantai-iltojen suosikkiohjelman Uutisvuodon uusi ylituomari on Baba Lybeck. Hän seuraa tehtävässä Peter Nymania, joka siirtyy uutisankkuriksi MTV3-kanavalle.

Maasola

Sananen – Milloin kasvat aikuiseksi?

Aikuistuminen pilaa ihmisen. Näinhän se tietenkin on, mutta mihin tuon varoitustekstin voisi painaa? Tupakka-askiin ei mahdu uutta luettavaa ja viinaputelin kolmemillinen teksti jää jo entuudestaan huomaamatta. Ehdotan verokorttia.

Peter Nyman

Peter Nyman pois Uutisvuodosta

YLE TV1:n suositun Uutisvuodon juontaja Peter Nyman jää pois ohjelmasta. Kanavaa vaihtavaa Nymania ei jatkossa nähdä myöskään PS:ssä.

Uutisvuodolle parhaan viihdeohjelman Telvis

YLEn TV1:n Uutisvuoto on saanut vuoden 2005 parhaan viihdeohjelman Telvis-palkinnon. Suosittua viihdeohjelmaa tuomaroi Peter Nyman ja vieraiden kanssa kisailevat kirjailija Jari Tervo ja runoilija Tommy Tabermann.