Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Tangomarkkinat 2014

 • Maria Tyyster hurmasi Tangomarkkinoiden finaalissa 2014

  Maria Tyysterin finaaliesityksiä Tangomarkkinoilla 2014.

  Maria Tyyster kruunattiin vuoden 2014 tangokuningattareksi. Finaalissa kuultiin tangot "Rakastan, rakastan, rakastan" ja "Pieni sydän" sekä duettona tangokuningas Teemu Roivaisen kanssa esitetty "Tulisuudelma". Kuningatarfinaalin ensimmäisellä kierroksella Maria Tyyster tulkitsi tangon "Rakastan, rakastan, rakastan".

 • Teemu Roivainen lauloi tiensä vuoden 2014 tangokuninkaaksi

  Teemu Roivaisen finaaliesityksiä Tangomarkkinoilla 2014.

  Vuoden 2014 tangokuninkaaksi kruunattiin ensikertalaisena kisaan osallistunut Teemu Roivainen. Kuningasfinaalissa Roivainen esitti kolme erilaista tangoa saaden joka esityksen jälkeen yleisöltä kenties kilpailun raikuvimmat aplodit.

 • Kengät naisen tekee

  Kuningatarehdokkaat esittelivät kenkiään kameralle ja kertoivat myös kumpi oli ensin: puku vai kengät. Näillä koroilla naisfinalistit astelevat lavalle suorassa lähetyksessä lauantaina klo. 21.

 • Finaali vaatii treeniä

  Perjantain kuningatarfinalistien biisiharjoitukset käytiin Seinäjoki-salissa. Jokainen naisfinalisteista pääsi tulkitsemaan kaksi kappaletta. Myös tuomaristo kuunteli ja seurasi harjoituksia tarkkaan.

 • Torstain harjoitukset

  Torstain Kuningasfinaalin harjoitusaikataulu oli tiukka. Finalisteilla oli aikaa omien kappaleiden läpikäymiseen 8 minuuttia. Tämän lisäksi harjoiteltiin kaikki muutkin illan musiikkiesitykset.

 • Tangoradio

  Yle Pohjanmaa tekee Seinäjoen Tangomarkkinoiden ytimestä Tangokadulta suoraa lähetystä torstaista lauantaihin. Hyppää mukaan kiihkeään tangotunnelmaan!

 • Tangomarkkinat 2014 - lähetysten rakentaminen

  Seinäjoki Areena täyttyy pian hienosta tangotunnelmasta, odottavasta yleisöstä ja huikeista esityksistä. Ennen sitä on kuitenkin rakennettava valot, ääni, lavasteet sekä kuva valmiiksi suoria lähetyksiä varten. Katso kuvat ja seuraa kuinka lähetysten rakentaminen edistyy!

 • Finaaliviikko - jäähyväiset

  Viime viikot ovat olleet aika hulinaa, mutta niin asut kuin korutkin ovat viimeinkin valmiita tositoimiin finaaleja varten! Osaltani tämä tarkoittaa sitä, että tältä erää on aika jättää jäähyväiset niin blogille kuin teille lukijoille, toivottavasti viihdyitte matkassani. Silti ennen mitään muuta, haluan toivottaa suuresti onnea kaikille finaalien kilpailijoille, niin naisille kuin miehille! Paljon onnea ja tsemppiä tulevaan! Rakkaudella, Anne-Mari