Hyppää pääsisältöön

Kertaa lähetyksen huippuhetket!

Suora lähetys tällä sivulla!

Lähetyksessä esiintyvät myös Tabare Leyton Uruguaysta sekä häikäisevä Laura Voutilainen. Takahuonevieraina Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko, Eija Kantola ja Antero Mertaranta. Kuningasfinaalin juontavat Piia Pasanen ja Mikko "Peltsi" Peltola.

Seuraa, osallistu ja äänestä.

Sosiaalinen media: #Tangomarkkinat
Äänestysohjeet videoikkunan vieressä.

Kuninkaan haastattelu!

Kuningasfinaali Yle TV1, Yle Radio Suomi, yle.fi/tangomarkkinat ja Yle Areena.
Ohjelma jatkuu suorana tällä sivulla heti TV-lähetyksen jälkeen!

Tapahtuman tiedot

Kommentit

Instagram #tangomarkkinat

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Kuningasfinaali käytiin torstaina 10.7. Seinäjoella Tässä ovat kilpailijat:

Puhelinäänestys

Äänestys on käynnistynyt ja kestää finaalilähetyksiin saakka. Puhelin- tekstiviestiäänillä valitaan 4 kilpailijaa Kuningatar- ja Kuningasfinaalin toiselle kierrokselle. Äänestä siis suosikkiasi!

Kuningasveikkaus

Kuka on Tangokuningas 2014?

Kuka on Tangokuningas 2014? Leikkimielisen voittajaveikkauksen palkinnot on arvottu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Liput Kuningasfinaaliin Seinäjoelle 10.7. voitti Arja Vantaalta, onnittelut!

Juha Vainio: isä ja legenda

Kuningasfinaalin toinen kierros koostuu Juha "Junnu" Vainion tekemistä kappaleista. Juhan poika, tuomaristossakin istuva Ilkka "Ile" Vainio muistelee viimeistä kohtaamista isänsä kanssa ja lämmintä suhdetta, joka ulottui urheilusta musiikkiin.

Torstain harjoitukset

Torstain Kuningasfinaalin harjoitusaikataulu oli tiukka. Finalisteilla oli aikaa omien kappaleiden läpikäymiseen 8 minuuttia. Tämän lisäksi harjoiteltiin kaikki muutkin illan musiikkiesitykset.