Hyppää pääsisältöön

Naurun Tasapaino: Jussi Simola

Naurun tasapaino -kilpailijat

Muuta ohjelmasta

Naurun tasapaino 2013 - Mitä kisan jälkeen tapahtui

Naurun tasapaino eroaa muista kykykilpailuista siinä, että sen tarkoitus ei ole rekrytoida artisteja omaan palvelukseensa eikä luoda koomikoista myyntituotteita. Koomikot saavat kokemuksesta tulleen opin ja hyödyn yksin omaan käyttöönsä ja jatkavat kisan jälkeen komiikkaansa kukin omalla tavallaan. Tässä lyhyesti kisan jälkeisiä kuulumisia ensimmäisen kauden kilpailijoilta.

Yle Puhe - Nauraakohan ne mulle?

Stand upin 10 käskyä

Minä olen Nauru, sinun tavoitteesi. Ilman Minua kyseessä on puhe, julistus tai saarna, joille on omat fooruminsa. Tämä on stand upin kymmenestä käskystä ensimmäinen. Käskyjen sisältö on koottu useilta eri koomikoilta.

Stand up – narreista urbaanin elämän tulkkeihin

Jukka Lindström ja Risto Koo kertovat komiikan tekemisestä.

Stand up -koomikko Risto Koo tahkoaa työkseen firmakeikkoja, joissa myös raha liikkuu. Kollega Jukka Lindström on valinnut toisin. Lisää stand up -komiikasta ja sen tekemisestä Yle Puheen sarjassa Nauraakohan ne mulle? Keskiviikkoisin ja perjantaisin 3.9. alkaen klo 9.30.