Hyppää pääsisältöön

Perjantaisarja 12

Liput: alk. 30 / 25 / 20 / 18 (eläk.) / 8 €

Väliaika noin klo 19.35. Konsertti päättyy noin klo 21.00.

kapellimestari Leonard Slatkin
kapellimestari Leonard Slatkin Kuva: Steve J. Sherman leonard slatkin

Yhdysvaltojen maineikkaimpiin ja kokeneimpiin kapellimestareihin kuuluva Leonard Slatkin saapuu johtamaan Radion sinfoniaorkesteria 10.4. Konsertin ohjelmassa on Cindy McTeen Circuits, Paul Hindemithin Sinfoniset metamorfoosit sekä Berliozin Fantastinen sinfonia. Ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva Slatkin toimii tällä hetkellä Detroitin sinfoniaorkesterin ja Lyonin kansallisorkesterin musiikillisena johtajana. Hän on työskennellyt myös St. Louisin sinfoniaorkesterin ja Washingtonin kansallisorkesterin musiikillisena johtajana sekä BBC:n sinfoniaorkesterin ylikapellimestarina.

Leonard Slatkin, kapellimestari

McTee: Circuits
Hindemith: Sinfoniset metamorfoosit
Berlioz: Fantastinen sinfonia

Pe 10.4.2015
Musiikkitalo klo 19.00
Suorana verkossa klo 18: Huumeiden historiaa ja Fantastisen sinfonian houreet, prof. Jaakko Hämeen-Anttila
Kuuntele Yle Radio 1 klo 19.03