Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Rauhassa pääkuva

Rauhassa - Jukka Poika

Ma 31.8.2015 klo 21.00

Yle TV2

#Rauhassa #YleLive

Osallistu keskusteluun somessa ja katso yleisön kuvat tämän sivun alalaidasta.

Tätä et TV:ssa näe:

Älä tyri katsottavissa vain tällä sivulla. Katso alta myös Jukan henkilökohtaiset tarinat kappaleista.

Pelit ja vehkeet - Jori Hulkkonen

Millaisilla soittimilla ja laitteilla Jukka Poikaa komppaavan Sound Explosion Bandin kitaristi Jori Hulkkonen soittaa? Katso video! Pelit ja vehkeet käy läpi jokaisen kuuden Rauhassa-kitaristin soittokaluston. Soundinäytteitä ja soittamisen filosofiaa mahtuu mukaan. Muilla videoilla esiintyvät kitaristit ovat Riku Karvonen (Jenni Vartiainen), Skele (Egotrippi) Artturi Taira (Pariisin Kevät), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa) sekä Tomas Niemistö (Robin).

Näin yleisö näki keikan. #Rauhassa #YleLive