Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Rauhassa pääkuva

Rauhassa - Egotrippi

Ma 14.9.2015 klo 21.00

Yle TV2

#Rauhassa #YleLive

Osallistu keskusteluun somessa ja katso yleisön kuvat tämän sivun alalaidasta.

Tätä et TV:ssa näe:

Ainoa mikä jää, Valssi, Matkustaja ja Gloria katsottavissa vain tällä sivulla. Katso alta myös bändin tarinat kappaleiden takaa.

Pelit ja vehkeet - Skele

Millaisilla soittimilla ja laitteilla Egotripin perustajajäsen Skele soittaa? Ainakin vintage-purkkeja löytyy laudasta. Katso video! Pelit ja vehkeet käy läpi jokaisen kuuden Rauhassa-kitaristin soittokaluston. Soundinäytteitä ja soittamisen filosofiaa mahtuu mukaan. Muilla videoilla esiintyvät kitaristit ovat Riku Karvonen (Jenni Vartiainen), Jori Hulkkonen (Jukka Poika, Sound Explosion Band), Artturi Taira (Pariisin Kevät), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa) sekä Tomas Niemistö (Robin).