Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Rauhassa pääkuva

Rauhassa - Pariisin Kevät

Ma 21.9.2015 klo 21.00

Yle TV2

#Rauhassa #YleLive

Osallistu keskusteluun somessa ja katso yleisön kuvat tämän sivun alalaidasta.

Tätä et TV:ssa näe:

Juhlat ja Peittävää kohinaa katsottavissa vain tällä sivulla. Katso alta myös Arto Tuunelan tarinat kappaleiden takaa.

Rauhassa - haastattelussa Pariisin kevät -yhtyeen Arto Tuunela (verkkoekstra)

Arto Tuunela on Pariisin Kevät -yhtyeen keskushahmo. Tuunela keskustelee urastaan ja musiikistaan Aija Puurtisen kanssa. Syväluotaava haastattelu on kuvattu Rauhassa-ohjelmaa varten. #Rauhassa #YleLive

Pelit ja vehkeet - Artturi Taira

Millaisilla soittimilla ja laitteilla Pariisin Kevään kitaristi Artturi Taira soittaa? Ainakin laitteisto valikoituu keikkareissuun tarpeen mukaan. Katso video! Pelit ja vehkeet käy läpi jokaisen kuuden Rauhassa-kitaristin soittokaluston. Soundinäytteitä ja soittamisen filosofiaa mahtuu mukaan. Muilla videoilla esiintyvät kitaristit ovat Riku Karvonen (Jenni Vartiainen), Jori Hulkkonen (Jukka Poika, Sound Explosion Band), Skele (Egotrippi), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa) sekä Tomas Niemistö (Robin).