Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Rauhassa pääkuva

Rauhassa - Robin

Ma 5.10.2015 klo 21.00

Yle TV2

#Rauhassa #YleLive

Osallistu keskusteluun somessa ja katso yleisön kuvat tämän sivun alalaidasta.

Tätä et TV:ssa näe:

Tää juttu kantaa (Aija Puurtisen kanssa), Onnellinen mies (feat. Kasmir) ja Kaikki OK (feat. Michael Monroe) katsottavissa vain tällä sivulla. Katso alta myös Robinin tarinat kappaleiden takaa.

Pelit ja vehkeet - Tomas Niemistö

Millaisilla soittimilla ja laitteilla Robinin kitaristi Tomas Niemistö soittaa? Säröpedaali on ainakin saatu avopuolisolta lahjaksi. Katso video! Pelit ja vehkeet käy läpi jokaisen kuuden Rauhassa-kitaristin soittokaluston. Soundinäytteitä ja soittamisen filosofiaa mahtuu mukaan. Muilla videoilla esiintyvät kitaristit ovat Riku Karvonen (Jenni Vartiainen), Jori Hulkkonen (Jukka Poika, Sound Explosion Band), Skele (Egotrippi), Artturi Taira (Pariisin Kevät) sekä Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa).