Hyppää pääsisältöön

Löydä luontosi - viihteellinen luonto-ohjelma 27.5. klo 21.05

Näin valmistat herkkuaterian nuotiolla

Huippukokin reseptit nuotioruokaan

Hieman pinnasta kärähtänyt makkara nuotiolla paistettuna on klassinen retkiherkku, mutta entäs jos valmistaisitkin vaihteeksi jotain muuta? Keittiömestari Markus Maulavirta näyttää Löydä luontosi-ohjelmassa, miten avotulella valmistuu hauki rosvopaistin tapaan, sieni-jäkäläkeittoa ja tikkupullaa voikukkasiirapin ja -kahvin kera.

Ota aikasi, avaa silmäsi, löydä luontosi!

Anna luonnolle mahdollisuus lumota. Tarjoa mielelle lepoa.

Nauti meren kohinasta, lintujen laulusta, puron solinasta, Lapin erämaan rauhasta. Tarjoa mielellesi lepohetki, ja anna luonnolle mahdollisuus lumota ajasta ja paikasta riippumatta.

Mielenrauhaa tuovia videoita

Joko olet uskaltanut? Osallistu ja haasta #talviturkkihaaste

Osallistu #talviturkkihaasteeseen - lataa kuvasi täällä

Joko olet uskaltanut heittäytyä?

Lähestyvä kesä houkuttelee rohkeampia jo veden varaan. Hauskimmat valokuvat talviturkin heittämisestä pääsevät mukaan Löydä luontosi -viihdeshown suoraan lähetykseen pe 27.5 Yle TV1 klo 21.05 - 23.05. Osallistua voit sosiaalisessa mediassa tunnisteella #talviturkkihaaste tai lataamalla kuvan täällä olevan lomakkeen kautta.