Hyppää pääsisältöön

Okko Kamun läksiäiskonsertti Sibeliustalossa to 12.5.2016

Sibeliustalo, Lahti
Okko Kamu
Okko Kamu. Okko Kamu Kuva: kaapo kamu oy okko kamu

Länsimaisen taidemusiikin merkittävimmäksi teokseksikin kutsuttu Ludwig van Beethovenin yhdeksäs sinfonia sisältää Euroopan kansallishymniksi valitun Oodin ilolle. Tämä suurteos päättää Okko Kamun viisivuotisen kauden Sinfonia Lahden ylikapellimestarina. Konsertin solistikunta koostuu kotimaisten laulajien kärkikaartista. Kuoro-osuuksista vastaa turkulainen suurteosten esittämiseen erikoistunut Chorus Cathedralis Aboensis.

Sinfonia Lahti
Okko Kamu kapellimestari
Camilla Nylund sopraano
Tuija Knihtilä mezzosopraano
Mika Pohjonen tenori
Mika Kares basso
Chorus Cathedralis Aboensis

Beethoven Sinfonia nro 9

Sibeliustalo klo 19
Suoratoisto alkaen klo 18.50
Yle Radio 1 klo 19.03