Hyppää pääsisältöön

Kamarimusiikkifestivaali The Grand Tour / Kirmon kanssa stradalla

Hanna-Kaarina Heikinheimo, huilu
Sanna Niemikunnas, oboe
Jukka Harju, Tommi Hyytinen, Satu Huuskonen, József Hárs & Péter Jánosi, käyrätorvi
Yhtye Plan8

Giacomo Rossini: Le rendez-vous de chasse
Kirmo Lintinen:Ballata concertante, kantaesitys (Ylen tilaus)
Nino Rota: Nonetto

Maisema Toscanassa
Maisema Toscanassa Kuva: Jyrki Valkama / Ylen Kuvapalvelu rso:n kamarimusiikkifestivaalin kuvituskuva_ strada

Eurooppalainen sivistyneistö tapasi käydä 1700-luvulla Grand Tourilla, joka tarkoitti kulttuuripainotteista opintomatkaa Italiaan. Tässä hengessä RSO:n muusikot päättivät pakata laukun täyteen nuotteja ja lähteä katsomaan, minkälainen nykyaikainen Grand Tour voisi olla. Tervetuloa mukaan seitsemän konsertin kiertueelle - matkakohteina niin ikuinen Rooma kuin Adrianmeren hiekkarannatkin!

Tapahtuman tiedot

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta vapaalippu tulee noutaa Musiikkitalon naulakkohenkilökunnalta konserttipäivänä. Lippuja jaetaan sekä lauantaina (14.5.) että sunnuntaina (15.5.) klo 11 alkaen saman päivän konsertteihin. Paikkoja on rajoitetusti. Saliin mahtuu 200 kuulijaa / konsertti.

Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertti päättyy noin klo 17.