Hyppää pääsisältöön

Iiron musiikkiluokka 2016

Balderin sali, Helsinki
Iiro on pelätty opettaja...
Iiro on pelätty opettaja... Kuva: Yle Iiro Rantala,iiron musiikkiluokka

Tervetuloa Iiro Rantalan musiikkiluokalle: Pääsykoe on kolmivaiheinen. Avaa radio tai verkkosivu yle.fi/klassinen, nauti ja vastaanota. Mikäli läpäiset kokeen ensiyrittämällä on sinut vapautettu muovisen nokkahuilun ja melodikan laajoista aineopinnoista. Tämä kesäisen pedantti ohjelma avaa musiikin salat kaikille musiikista kiinnostuneille. Apuopettajina toimivat käsin prässätyt musiikin huippuammattilaiset. Tasokoe on luokaton. Pistareita järjestetään pitkin lähetystä.

Iiron Musiikkiluokka on musiikin opetus- ja kontaktiohjelma. Vastaamme kuulijoiden ja yleisön kysymyksiin suorassa lähetyksessä.

Iiron Musiikkiluokka on musiikin opetus- ja kontaktiohjelma Balderin salista Helsingin sydämestä maanantaisin 27.6.-25.7. klo 19. Vastaamme kuulijoiden ja yleisön kysymyksiin suorassa lähetyksessä. - Sarjan viidennessä jaksossa 25. heinäkuuta tutustumme kitaraan.

Kesäisen pedantti ohjelma avaa musiikin salat kaikille musiikista kiinnostuneille. Apuopettajina toimivat käsin prässätyt musiikin huippuammattilaiset. Viidennessä ja tältä viimeisessä erää jaksossa he ovat Alexi Laiho, Erja Lyytinen, Juha Björninen ja Juha Torvinen.

Katso suora videolähetys maanantaisin 27.6. - 25.7.klo 19 ja keskustele lähetysikkunassa.
Lue lisää Iiron musiikkiluokasta radiossa ja kuuntele suora radiolähetys Yle Radio 1 klo 19.03.