Hyppää pääsisältöön

Helsingin juhlaviikot / Helsinki Festival 2016: Classical Trancelations in Concert

Helsingin kaupunginorkesteri esiintyy Musiikkitalon konserttisalissa / lisätty valoefektejä.
Helsingin kaupunginorkesteri esiintyy Musiikkitalon konserttisalissa / lisätty valoefektejä. Kuva: Heikki Tuuli ajo-opetus,Helsingin kaupunginorkesteri,Musiikkitalo

Classical Trancelations in Concert, Juhlaviikkojen ennenkokematon konsertti Musiikkitalossa yhdistää ainutkertaisella tavalla perinteisen konsertin ja rave-tapahtumien teknisen tuotannon valoista äänentoistoon. Kantaesityksinä kuullaan Lowlandin ja Pessi Levannon orkesterisovituksia tanssimusiikkiklassikoista. Ensiesityksiään saavat myös mm. versiot Daruden Sandstormista, Faithlessin Insomniasta sekä Eric Prydzin Opuksesta. Helsingin kaupunginorkesteria johtaa Klaus Mäkelä. Mukana myös DJ Orkidea sekä kamarikuoro Ahjo Ensemble.

Klaus Mäkelä kapellimestari / conductor
Helsingin kaupunginorkesteri / Helsinki Philharmonic Orchestra
Ahjo Ensemble -kuoro / choir
DJ Orkidea

Lowlandin ja Pessi Levannon orkesterisovituksia tanssimusiikkiklassikoista sekä mm. versiot Daruden Sandstormista, Faithlessin Insomniasta sekä Eric Prydzin Opuksesta. Helsingin juhlaviikot 2016 | Helsinki Festival

Pe 26.8. klo 22:30 | Fri Aug 26th at 10:30 pm (UTC+3)
Musiikkitalo | Helsinki Music Centre
Suoratoisto klo 22:30 (ei radiointia)
Live webcast at 10:30 pm (UTC+3)

Kommentit