Hyppää pääsisältöön

Teekkarikulttuurin Tähdistö: Retuperän WBK & Polyteknikkojen Kuoro

Retuperän WBK
Retuperän WBK Kuva: RWBK Retuperän WBK

Retuperän WBK ja Polyteknikkojen Kuoro ylpeilevänä esittävät ennennäkemättömän yhteiskonsertin Musiikkitalon konserttisalissa. Mitä tapahtuu kun suomalainen mieskuoromusiikki ja uudempi ranskalainen torwimusiikki yhdistyvät? Millaista sekaannusta syntyy kun taiteellinen harhaanjohtaja Torturo Canini saa johdettavakseen tupsulakkisen mieskuoron? Löytääkö kuoronjohtaja Saara Aittakumpu torviorkesterista maailmanluokan viskibasson? Virittävätkö retuperäläiset itsensä ääniraudalla vai maltaisella nuottiöljyllä?

Polyteknikkojen Kuoro on menestyksekkäästi kiertänyt maailman suurimpia konserttisaleja, jotka Retuperän WBK on perinteisesti kiertänyt hyvinkin kaukaa. Samoille lauteille he eivät ole päätyneet ennen tätä suurkonserttia yhteisistä teekkarijuuristaan huolimatta. Kiertely ja kaartelu päättyy viimein Teekkarikulttuurin Tähdistö -yhteiskonsertissa Musiikkitalossa 29.10.2016.

Esiintyjät
Retuperän WBK
Torturo Canini johtaja

Polyteknikkojen Kuoro
Saara Aittakumpu kuoronjohtaja

Ohjelma
Ei voi tietää mitä tapahtuu, kun suomalainen mieskuorolaulu ja uudempi ranskalainen torwimusiikki yhdistyvät.

Paikka & aika
Musiikkitalon konserttisali
lauantai 29.10. klo 17
Katso suora videolähetys yle.fi/klassinen klo 17