Hyppää pääsisältöön

3.11. Kaikkien aikojen Euroviisut - RSO Nenäpäivän hyväksi

Liput: 22,50–43,50 €.
Lipputuotot lahjoitetaan Nenäpäivälle.

Konsertissa ei ole väliaikaa ja se päättyy n. klo 20.30.

Katri Helena
Katri Helena Kuva: Yle Kuvapalvelu nenäpäivä-show 2016

Hard rock hallelujah – sata salamaa iskee tulta! RSO tarjoilee kaikkien aikojen Euroviisu-hitit legendaaristen artistien tulkitsemana. Lavalle nousevat illan aikana mm. Katri Helena, Diandra ja Rajaton-yhtye. Syksyn mieleenpainuvimman konsertin juontajana nähdään tietysti Euroviisu-huuman asiantuntijat Jaana Pelkonen ja Mikko Leppilampi. Syksyn odotetuin ja yllättävin konsertti järjestetään Nenäpäivän hyväksi! Nenäpäivän tuella Suomen UNICEF, Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Punainen Risti, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Fida International, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. Nenäpäivän avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden hyvään elämään. Yle tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan. nenäpäivä.fi/RSO

Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Jaana Pelkonen ja Mikko Leppilampi, juontajat

Sata salamaa - Diandra
Varjoon – suojaan - Hannu Lepola
Fantasiaa - Maria Ylipää
La dolce vita - Rajaton
Valoa ikkunassa - Paula Koivuniemi
Sibelius: Valse triste - RSO
Katson sineen taivaan - Katri Helena
Päivä kahden ihmisen - Marzi Nyman
Laiskotellen - Emma Salokoski
Tipitii - Rajaton
Hengaillaan - Diandra
Sing It Away - Maria Ylipää
Hard Rock Hallelujah - Hannu Lepola

To 3.11.2016 klo 19
Musiikkitalo, konserttisali
Suora verkkolähetys klo 19
Yle TV1 klo 19
Yle Radio Suomi klo 19