Hyppää pääsisältöön

17.12. Kotimaan kiertue / Suomussalmi

Hannu Lintu, kapellimestari
Pekka Kuusisto, viulu

Jean Sibelius: Satu
Anders Hillborg: Viulukonsertto nro 1
Antonin Dvořák: Sinfonia nro 9 "Uudesta maailmasta"

Pekka Kuusisto
Pekka Kuusisto Kuva: Yle/Sandra Saulo pekka kuusisto
RSO konsertoi Hannu Linnun johdolla Suomussalmella, Kajaanissa, Kuopiossa ja Mikkelissä 17.–20.12. Konserttien ohjelmassa on Sibeliuksen Satu, Dvořákin 9. sinfonia sekä Anders Hillborgin viulukonsertto, jonka solistina soittaa Pekka Kuusisto. RSO:n intendentti Tuula Sarotien mukaan kotimaan kiertueet ovat kunniatehtävä Yleisradion orkesterille, joka kuuluu kaikille suomalaisille. ”On tärkeää, että RSO on mahdollisimman monen suomalaisen tavoitettavissa myös aidossa konserttitilanteessa.”

Kuuntele konsertti Yle Radio 1:ssä klo 16 alkaen.

Tapahtuman tiedot

Liikuntahalli, Suomussalmi