Hyppää pääsisältöön

Tampereen pianokilpailu 2017 - finaalit

Tampereen pianokilpailun finaalien suorissa lähetyksissä torstaina ja perjantaina 4.-5.5.2017 soittavat Tarmo Peltokoski, Anton Mejias, Ayane Matsuura, Fanny Söderström, Ossi Tanner ja Hannu Alasaarela.
Tampereen pianokilpailun finalistit: Tarmo Peltokoski, Anton Mejias, Ayane Matsuura, Fanny Söderström, Ossi Tanner ja Hannu Alasaarela. Tampereen pianokilpailun finaalien suorissa lähetyksissä torstaina ja perjantaina 4.-5.5.2017 soittavat Tarmo Peltokoski, Anton Mejias, Ayane Matsuura, Fanny Söderström, Ossi Tanner ja Hannu Alasaarela. hannu alasaarela

Tampereen Pianoseura ry järjestää Tampereen pianokilpailun 24.4.–5.5.2017. Kilpailu on avoin 15–30-vuotiaille suomalaisille ja Suomessa vähintään kolme vuotta yhtäjaksoisesti opiskelleille. Katso & kuuntele finaalilähetykset Tampere-talosta 4.-5. toukokuuta. Kilpailuorkesterina toimii Tampere Filharmonia kapellimestari Klaus Mäkelän johdolla.

Klaus Mäkelä kapellimestari
Tampere Filharmonia

to 4.5.
Tarmo Peltokoski Rahmaninov: Pianokonsertto nro 2
Ayane Matsuura Grieg: Pianokonsertto
Fanny Söderström Brahms: Pianokonsertto nro 1

pe 5.5.
Hannu Alasaarela Prokofjev: Pianokonsertto nro 2
Ossi Tanner Chopin: Pianokonsertto nro 1
Anton Mejias Rahmaninov: Pianokonsertto nro 3

Tampere-talo 4. & 5.5.2017 klo 19
Molempina iltoina suora videolähetys klo 18.50 alkaen
Yle Radio 1 to 4.5. suora lähetys klo 19.03
Yle Radio 1 pe 5.5. viivästetty lähetys klo 22.05

Kommentit