Hyppää pääsisältöön

Sulasolin laulu- ja soittojuhlat: Kantapöytä Hämeenlinnassa la 13.5.

Yhteislaulutilaisuus Sulasolin Laulu- ja soittojuhlilla.
Yhteislaulutilaisuus Sulasolin Laulu- ja soittojuhlilla. sulasolin laulu- ja soittojuhlat

Tuhannet laulajat ja soittajat kokoontuvat toukokuussa 2017 Hämeenlinnaan musisoimaan yhdessä. Hämeenlinnassa juhlitaan 100 vuotta täyttävää Suomea ja 95 vuotta täyttävää Sulasolia. Kantapöytä viettää lauantaipäivää juhlien tunnelmassa Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Juontajina ovat musiikkitoimittajat Inari Tilli ja Vesa Kytöoja.

Osa 1: Haastateltavina Hämeenlinnan mieskuoron Heikki Lindroth, Espoon laulu esiintyy ja haastateltavana kuoronjohtaja Kati Sannelvuo.

Osa 2: Sekakuoro Sirpaleet esiintyy ja haastateltavana kuoronjohtaja Anne Tienhaara.

Osa 3: Haastateltavina prof. Reijo Pajamo, kuoronjohtaja Pasi Hyökki ja Rajaton-yhtyeen Jussi Chydenius.

Osa 4: Jyväskyläläinen nuorisokuoro Vox Aurea esiintyy johtajanaan Sanna Salminen.

Osa 5: Tapiolan kuoro Espoosta esiintyy johtajanaan Pasi Hyökki.

Osa 6: Haastateltavina Joutsenon naislaulajia, Hämeenlinnan, Tervakosken ja Kerimäen mieslaulajia, prof. Reijo Pajamo, jyväskyläläiset kuoronjohtajat Rita Varonen ja Sanna Salminen, Sulasolin toiminnanjohtaja Virpi Häyrinen sekä Hannu Ikonen ja Maaria Manner, jotka kertovat kuorolauluäänestyksestä.

Osa 7: Videoita Laulujuhlien avajaisista Hämeenlinnan torilta. Haastateltavina Laulu- ja soittojuhlien projektipäällikkö Aino Herranen ja Sulasolin puheenjohtaja Mikko Poutanen, Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoron Cassiopeian johtaja Kristian Heberg ja Rajaton-yhtyeen Soila Sariola.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Matkalla Hämeenlinnaan