Hyppää pääsisältöön

Salonen ja seuraava sukupolvi Musiikkitalossa la 26.8.2017 klo 19

Kapellimestari Esa-Pekka Salonen
Kapellimestari Esa-Pekka Salonen. Kapellimestari Esa-Pekka Salonen Kuva: Katja Tähjä esa-pekka salonen

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja yhdysvaltalaisen huippukoulu Juilliard Schoolin nuorista muusikoista koottava sinfoniaorkesteri konsertoi Helsingissä, Tukholmassa ja New Yorkissa elo–syyskuussa 2017. Orkesteria johtaa Sibelius-Akatemian alumni Esa-Pekka Salonen. Konserttien ohjelmassa on Jean Sibeliuksen Lemminkäinen, Esa-Pekka Salosen Mania ja yhdysvaltalaissäveltäjä Steven Stuckyn Radical Light, Sibeliuksen sinfonioiden inspiroima teos. Salosen teoksen solistina esiintyy nuori suomalaissellisti Jonathan Roozeman. Konsertti on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Sibelius-Akatemian ja Juilliard Schoolin sinfoniaorkesteri
Esa-Pekka Salonen kapellimestari
Jonathan Roozeman sello

Jean Sibelius Lemminkäinen
Esa-Pekka Salonen Mania
Steven Stucky Radical Light

La 26.8.2017 klo 19
Musiikkitalo, konserttisali
Katso suorana Yle Areena klo 18.50
Kuuntele suorana Yle Radio 1 klo 19.03