Hyppää pääsisältöön

16.5. Keskiviikkosarja 15

Hannu Lintu, kapellimestari
Angela Hewitt, piano

Sebastian Fagerlund: Water Atlas, Suomen ensiesitys (Ylen, BBC:n sinfoniaorkesteirn ja Concertgebouwn tilaus)
Manuel de Falla: Öitä Espanjan puutarhoissa
Claude Debussy: Jeux
Maurice Ravel: Bolero

Katso ja kuuntele suora lähetys 16.5. klo 19 ja jälkikäteen Yle Areenassa.


Kauden odotetuimpia uutuuksia: Sebastian Fagerlundin sävelluoma on jatkoa edellisten kausien Stoneworkille (2015) ja Driftsille (2017). Sen yhtenä kimmokkeena toimi ajatus veden ikiaikaisesta kiertokulusta, haihtumisesta ja sateesta, valtameristä ja virtauksista. Pianonero Angela Hewitt soittaa Fallan konserton, joka soi Andalusiaa: ruusuntuoksua, flamencoa, suufilaista hurmostanssia, kärsimystä ja mysteriaa. Väriräiskettä kuullaan myös Ravelin paisuvaisteoksessa kuuluisine hurmiomekkaloineen ja päätöspaukkuineen.
Teksti: Susanna Välimäki

Tapahtuman tiedot

Liput: 9–35 €

Väliaika noin 20.00. Konsertti päättyy noin klo 21.10.