Hyppää pääsisältöön

DreamHack Winter 2015

Yle Areena näyttää Counter-Strike: Global Offensive -pudotuspelit perjantaina 27.11. klo 13.00 alkaen ja lauantaina 28.11. klo 15.00 alkaen.

Suora finaalilähetys Yle TV2 -kanavalta lauantaina 28.11. klo 22 alkaen.

Osallistu
Voit osallistua keskusteluun Twitterissä hashtagilla: #yledh

Mistä on kyse?
» CS:GO-opas katsojalle

Fnatic palasi voittokantaan DreamHackeillä

Fnatic on voittanut DreamHack Winter CS:GO -turnauksen

Ruotsalainen Fnatic-joukkue on voittanut DreamHack Winter 2015 -tapahtuman 250 000 dollarin Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen. Ensimmäisestä turnausvoitostaan sitten elokuun Fnatic tienasi 100 000 dollaria.

Fnatic ja Luminosity kohtaavat DreamHackin CS:GO-finaalissa

DreamHackin CS:GO-finaaliin etenivät Fnatic ja Luminosity

DreamHack Winter 2015 -tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen finaaliin ovat edenneet ruotsalainen Fnatic ja brasilialainen Luminosity Gaming. Joukkueet taistelevat 100 000 dollarin pääpalkinnosta kello 22.00 alkaen. Finaali voi seurata suorana Yle TV2:lta sekä Yle Areenasta.

DreamHackin lohkovaihe tarjosi yllätyksiä: Brasilialaiset pudotuspeleihin, Major-voittaja kotimatkalle

DreamHackin CS:GO-turnauksen lohkovaihe tarjosi yllätyksiä

DreamHack Winter 2015 -tapahtuman Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen lohkovaihe on pelattu Jönköpingissä. Kahden päivän aikana nähtiin lukuisia yllätyksiä, joista suurimmat olivat viimeisimmän Major-turnauksen voittaneen Team EnVyUs-joukkueen jääminen lohkoihin ja brasilialaisjoukkueen Luminosity Gamingin eteneminen pudotuspeleihin.

Lisää Counter-Strikestä

Counter-Strike-joukkueen roolitus

Counter-Strike Global Offensive on peli, jossa erilaisia taitoja kuten kranaattien heittäminen, kiväärillä ampuminen ja vastustajan lukeminen voi harjoitella lähes loputtomiin. Ilmiö on yksi kilpailullisen pelin tärkeimmistä elementeistä - se mahdollistaa hyvien pelaajien erottumisen massasta. Ilmiötä kutsutaan englanniksi “skill ceiling” -termillä, vapaasti suomennettuna taitokatoksi.

Uudet CS:GO kartat tuovat lisää yllätyksellisyyttä peliin

Counter-Strike-turnauksissa pelataan kyseisen turnauksen säännöissä määriteltyjä karttoja. Aiemmin Counter-Strike Global Offensive -turnauksissa karttoja on ollut jokaisessa turnauksessa yleensä viisi: Dust2, Inferno, Nuke, Mirage ja Train. Tänä vuonna useat isot turnaukset ovat poistaneet säännöistä Train-kartan ja lisänneet tilalle kolme uutta - Cache, Overpass ja Cobblestone-kartat.