Hyppää pääsisältöön

rahankeräys

 • Keräykset ja yleishyödylliset tietoiskut eli ohjelmavälikkeet

  17.11.2016 Yleisradio

  Yle tukee avustustyötä omalla ohjelmatoiminnallaan.

  Yle ei itse kerää rahaa, vaan tukee avustustyötä omalla ohjelmatoiminnallaan.

 • Epäilyttävät Movember-viikset kasvatetaan hyvään tarkoitukseen

  25.11.2014 Elävä arkisto

  Vuonna 2003 Australiasta leviämään lähtenyt Movember-kampanja haastaa miehet ympäri maailman kasvattamaan viiksiä marraskuun ajan. Viiksi-kampanjoinnin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta miesten syöpäriskeistä sekä kerätä rahaa syöpätutkimukseen. Movember-keräys on herättänyt myös epäilyjä, koska kerättyjen rahojen päätymistä luvattuun osoitteeseen ei ole pystytty seuraamaan tai täysin todentamaan.

 • Rahankeräystä Herran nimeen: käsikirjoitus

  10.03.2014 MOT

  Lue ohjelman käsikirjoitus haastatteluineen ja toimittajan juontoineen.

 • Näin miljardi euroa jakautuu

  10.03.2014 MOT

  Järjestöt ja yliopistojen säätiöt ovat keränneet vuosina 2006-2013 myönnetyillä rahankeräysluvilla lähes miljardi euroa. MOT poimi aineistosta suurimmat kerääjät.

 • Tässä suurimmat rahankerääjät

  07.03.2014 MOT

  Mitkä yhteisöt ovat keränneet eniten rahaa?

  MOT on koonnut runsaalta seitsemältä vuodelta tiedot rahankeräysluvista ja kerätyistä rahamääristä. MOT:n kokoamasta hakukoneesta selviää, mitkä yhteisöt ovat keränneet eniten rahaa.

 • Rahankeräyksen täysi vapaus loisi ongelmia

  07.03.2014 MOT

  Rahankeräystä säätelevää lainsäädäntöä ollaan uudistamassa. Vastuullinen ministeri Päivi Räsänen ajaa pieniä lisävapauksia, mutta Mikael Jungner (sd.) lobbaa täydellistä remonttia: sen mukaan rahankeräysten luvanvaraisuus pitäisi poistaa kokonaan.

 • Hengelliset yhdistykset keränneet satoja miljoonia

  06.03.2014 MOT

  Erilaisten yhdistysten, säätiöiden ja yliopistojen rahankeräykset ovat tuottaneet lähes miljardi euroa seitsemän viime vuoden aikana. Tästä kolmanneksen, yli 300 miljoonaa, ovat saaneet uskonnolliset ja hengelliset yhdistykset.

 • Sata Kainuun lasta Tarvan vieraana

  03.09.2007 Elävä arkisto

  Liisa ja Pentti sekä sata muuta Kainuun lasta kokivat ainutlaatuisen elämyksen talvella 1961, kun Niilo Tarvajärvi ja Yleisradio kutsuivat heidät vieraakseen Helsinkiin.

 • Pikku Kakkosen puiston avajaiset

  08.09.2006 Elävä arkisto

  Jari Sirniö toimii uutisten lukijana. Hän esittelee uutisten lopuksi Pikku Kakkosen oman postilaatikon, Pikku Kakkosen postin.