Hyppää pääsisältöön

sarjaohjelmat

 • Testaa, kuka Moderneista miehistä olet! Sarjan uudet jaksot nyt Areenassa

  26.03.2020 Ohjelmat

  Kuka Modernit miehet -sarjan hahmo olet? Tee testi!

  Kotimaisesta Modernit miehet -sarjasta julkaistiin toinen kausi keskiviikkona 25.3.2020. Sarjassa nähdään neljä erittäin persoonallista ja hulvatonta hahmoa. Testaa, kuka Moderneista miehistä sinä olet ja jaa tulos kavereillesi!

 • Komediasarja Modernit miehet – onhan riittämättömyyden tunnekin tunne

  10.12.2018 Draama

  Neljästä päähenkilöstä kukin on omalla tavallaan "moderni".

  Uusi komediasarja Modernit miehet on tarina suomalaisista miehistä, jotka kamppailevat modernissa maailmassa.

 • Sorjonen on täällä taas – Katso lokakuun parhaat sarjat Areenassa

  04.10.2018 Ohjelmat

  Katso lokakuun parhaat sarjat Areenassa

  Kari Sorjonen ratkoo jälleen uusia vakavia rikoksia erityisellä päättelykyvyllään, kun sarjan toinen kausi on julkaistu. Myös ruotsalaissarja Nousuvesi tuo synkkiä pohjoismaisia sävyjä syysiltoihin. Katso, mitä muuta uutta Areena tarjoaa lokakuussa.

 • Keitä Suffragetit ovat?

  26.06.2017 Draama

  Musikaalikomedian henkilöt esiteltynä

  Mä halusin olla suffragetti kertoo kahdesta ystävyksestä, Annista ja Ellistä ja heidän perustamastaan uusfeministisestä Suffragetit-järjestöstä, rakkaudesta, aktivismista, elämänvalintojen vaikeudesta ja lukuisista henkilöistä, jotka koskettavat heidän arkeaan ja elämäänsä. Keitä he ovat ja kuka on Annin oikea rakkaus?

 • Teemu Selänne hioo laukaustaan televisiovisassa vuonna 1991

  24.08.2016 Elävä arkisto

  Teemu Selänne kisailee Kisalippu Albertvilleen -ohjelmassa.

  Albertvillen vuoden 1992 olympialaisiin valmistauduttiin Yleisradiossa kisailulla, jossa huippu-urheilijat ja julkisuuden henkilöt ottivat mittaa toisistaan leikkimielisissä tehtävissä. Kisalippu Albertvilleen -ohjelman joukkueet oli koottu alueittain, ja oheisessa jaksossa vastakkain ovat Helsinki ja Varsinais-Suomi. Joukkueiden kapteeneina olivat NHL:ään vasta matkalla ollut Teemu Selänne ja Pohjois-Amerikan kierrokseltaan jo takaisin palannut Mikko Mäkelä.

 • Keräilysarjoilla haviteltiin lasten markkoja

  19.11.2014 Elävä arkisto

  ”Minä kerään purkan kuvia. Mulla on tässä monia laatuja: on Tarzania, Viidakkokirjaa ja Batmania”, kertoo poika vuoden 1970 kuluttajavalistusohjelmassa. Lapset ja mainonta -ohjelma selittää, minkälaista mainontaa lapsille suunnataan.

 • Vuoden 2014 Suomi näytti eurooppalaiselta, tekniseltä ja ekologiselta vuonna 1994

  01.10.2014 Elävä arkisto

  Vuonna 1994 lähetetty Tulipa kerran Suomi -sarja tutkaili kolmen eri näkökulman kautta, minkälainen Suomi voisi olla 20 vuoden kuluttua. Sarjan kolme jaksoa käsittelivät ekologisuutta, suomalaisuutta ja Suomea osana maailmaan.

 • Tuomas Enbusken Sivistyksen käsikirja

  25.08.2014 Elävä arkisto

  Mitä sivistyneen ihmisen pitää maailmasta tietää. Tuomas Enbusken Sivistyksen käsikirja kertoo! Sarjan katsottuasi osaat keskustella ihan mistä vaan; taloudesta, kulttuurista, taiteesta ja jopa urheilusta. Mitkä taulut ovat merkittäviä? Miten talous toimii? Miksi Suomi itsenäistyi?

 • UPplus: Pilalle menneitä kohtauksia

  27.02.2014 Uusi päivä

  Tämän viikon UPplus kutittelee nauruhermoja oikein kunnolla.

 • Riikka Pulkkisen menestysromaani Raja Kotikatsomossa alkaen 23.2.

  18.02.2014 Kirjat

  Riikka Pulkkiseen menestysromaani Rajaan (2006) pohjautuva kolmiosainen Kotikatsomo-sarja alkaa helmikuussa Ylellä.

 • Yle Uutiset: Valokuvan voimaa

  09.02.2014 Valokuvan voimaa

  Yle Uutiset kertoi Valokuvan voima -sarjasta

 • Pasila 2.5 The Spin-off

  03.02.2014 Yle TV2

  Atte Järvisen luoman Pasilan tarina jatkuu uudessa komediasarjassa 27.2.2014.

 • Presidentti Tarja Halonen tutustui Valokuvan voimaa –näyttelyyn

  30.01.2014 Valokuvan voimaa

  Valokuvan voimaa –näyttely on avautunut Vantaan taidemuseossa.

 • Misfits: Viides kausi ja aiempien uusinnat

  24.01.2014 Yle TV2

  Mikäli yksi 2000-luvun brittiläisistä tv-tapauksista, supervoimia saavista rötösnuorista kertova Misfits ei ole vielä tuttu, voit vielä katsoa koko sarjan Kakkosella tai Areenassa. Uusimme ensin sarjan neljä ensimmäistä tuotantokautta putkessa torstaista sunnuntaihin ja viidennen kauden uudet osat samalla kaavalla 27. maaliskuuta alkaen.

 • Valokuvan voimaa ja Maailman ihanin tyttö -näyttelyt Vantaan taidemuseossa

  08.01.2014 Valokuvan voimaa

  Valokuvan voimaa -sarja, -verkkoyhteisö ja -näyttely ovat osa voimauttavan valokuvan menetelmän viisitoistavuotisjuhlavuotta. Valokuvan voimaa -sarjan perheiden upeimmat kuvat ovat esillä yhdessä kotimaahan kiertueelta palaavan, Maailman ihanin tyttö -näyttelyn kanssa. Jokaisella ihmisellä on oikeus kokea itsensä rakastetuksi ja arvokkaaksi! Tervetuloa näyttelyn ilmaisiin konsertteihin, yleisöluennoille, opastuksiin ja seminaareihin. Vantaan taidemuseo 29.1. alkaen.

 • Siemenkuva – yhteisten merkityksellisten kuvien kudelma

  03.01.2014 Valokuvan voimaa

  Miina laittaa jokaisena -Valokuvan voimaa esitysviikkona liikkeelle sarjan teemoihin liittyvän henkilökohtaisen siemenkuvan ja tarinan. Viimeisen siemenkuvaketjun teema on tulevaisuus. Sarjan perheiden tarinat ja läheisten kaipaus toistensa liikautti ehkä myös jotain sinussa? Millaisia korjaavia ja iloa tuovia asioita toivot elämääsi? Seitsemännen siemenkuvaketjun aihe on: Mitä haluan vahvistaa elämässäni?

 • Päätöskolumni 6. Saat sen, mistä luovut...

  03.01.2014 Valokuvan voimaa

  Seuraa Miinan viikkokolumnia! Kolumni pohjustaa viikon siemenkuvaketjun aiheen ja käsittelee jaksojen teemoja. Päätöskolumnissa pohditaan valokuvaprojekeissa usein tapahtuvaa anteeksiantoa, joka ei aina tapahdu sanoin. Palasiko rakkaus lopulta perhevalokuvaan? Mihin perheiden vaikuttavat lähentymiset perustuvat?

 • Itäkeskuksen hulinaan mahtuvat niin tuulipuvut kuin turkiksetkin

  03.01.2014 Elävä arkisto

  Dokumenttisarja Ostoskeskuksen helmet seuraa Itiksen väkeä.

  Vuonna 1999 esitetty dokumenttisarja Ostoskeskuksen helmet seuraa Itäkeskuksen tiloissa viihtyviä ihmisiä. Sarjan keskiössä on kolme liiketilaa työntekijöineen ja asiakkaineen: klassikkokirjoistaan tunnettu Itä-Helsingin Antikvariaatti, jos jonkinlaisia lemmikkieläimiä myyvä eläinkauppa Faunatar ja tanssin saloja opettava Tanssikoulu Ketonen.

 • Voimauttavan valokuvan menetelmä – nähdä toisin

  03.01.2014 Valokuvan voimaa

  Valokuvan voimaa -sarjan perheet hyödyntävät palkittua voimauttavan valokuvan menetelmää, joka viettää viisitoistavuotisjuhlavuottaan. Menetelmää käytetään ammatillisena työvälineenä ja sen ideana on lisätä itsearvostusta ja vastavuoroisuutta. Kokeile osallistumalla siemenkuvaketjuun ja keskustelemalla Miinan kanssa verkossa lähetysten aikana!

 • Matematiikan aika kysyi, mitä on matematiikka

  02.01.2014 Elävä arkisto

  Toimittaja Maija Typpi vei kuulijansa matkalle syvempään matematiikan ymmärrykseen. Vuonna 2008 kuullussa sarjassa Matematiikan aika käytiin läpi matematiikan historiaa aina Babyloniasta internetin hakukoneiden algoritmeihin.

Sivut