Hyppää pääsisältöön

kasvisravinto

 • Docventures: Lihaton lokakuu

  01.10.2013 Docventures

  Lihattomasta lokakuusta tuli ilmiö

  Docventuresin masinoima Lihaton lokakuu kokosi ensimmäisellä tuotantokaudella mukaansa massiivisen ihmisjoukon: yli 30 000 ihmistä liittyi joukkoon sosiaalisissa medioissa. Kuinka käy vuonna 2014? Saammeko lihattomasta lokakuusta vuosittaisen, suomalaisen ilmiön?

 • Pakastevihanneksia ja perunaa – kasvissyöjänä 70-luvulla

  25.04.2013 Elämä

  Siskokset Päivi ja Outi ryhtyivät 1970-luvulla kasvissyöjiksi. Mitä he saivat syödäkseen, kun ravintoloissa ei kasvisruokavaliota tunnettu lainkaan? Entä mikä sai jättämään lihan pois?

 • Kasvissyönti jakaa mielipiteet

  02.02.2011 Elävä arkisto

  Ekoisti käsittelee kasvissyönnin motiiveja ja vaikutuksia.

  Kasvissyöntiä puolustetaan usein ekologisuuden, eettisyyden sekä terveellisyyden nimissä. Suomeen vegetarismi levisi 1900-luvulla terveysliikkeen vaikutuksesta.

 • Eija Leino parani elävällä ravinnolla

  07.01.2010 Terveys

  Eija Leino on ollut aina innostunut yrteistä ja luonnosta. Elävään ravintoon hän tutustui 18 vuotta sitten, eikä voisi enää elää ilman sitä. Tuoreravinto auttoi hänet eroon ikävistä nivelkivuista, pudotti kiloja ja teki hänestä virkeän.

 • Elävä ravinto hoitaa kehoa ja mieltä

  07.01.2010 Terveys

  Elävän ravinnon harrastajan keittiössä ei käytetä hellaa ja uunia vaan tehosekoitinta, monitoimikonetta, hyötykasvikuivuria ja erilaisia myllyjä ja raastimia.

 • Kummeli: Valintojen maailma

  21.09.2009 Elävä arkisto

  Tapaamme ituja syövän luuserin ja lihaa syövän urologin.

  Valintojen maailmassa keskustellaan tällä kerralla ravinnosta. Tapaamme ituja syövän luuserin ja kuollutta lihaa syövän urologin.