Hyppää pääsisältöön

vaskipuhaltimet

 • Vaskikvintettien aatelia

  07.10.2019 Klassinen

  Levyarvio

  Ensemble Schwerpunkt on nuori, nyt ensilevynsä julkaissut vaskikvintetti, joka on asettanut tavoitteekseen olla ei vähempää kuin vaskikvintettien Arditti: he haluavat luoda vertailukohdan sille millainen uuden musiikin yhtye voi parhaimmillaan olla. Nimikkolevyllään Schwerpunkt lunastaa sekä omia odotuksiaan että ensiluokkaisen nykymusiikkiensemblen statuksensa: kaikki levyn teokset ovat kiinnostavaa nykymusiikkia ja Schwerpunktin tulkinnat suvereeneja ja hengästyttävän taiturillisia.

 • Ennätyksellinen tuubisti Harri Lidsle – Musiikin syntymäpäiväkalenteri

  25.01.2019 Klassinen

  Onnittelemme syntymäpäivänä 25. tammikuuta!

  Tuubisti Harri Lidsle (s. 1969) on ennätysten mies. Tämä Sinfonia Lahden muusikko on varmasti kaikkein ahkerimmin esiintyvä suomalainen tuubisti yli tuhannella konsertillaan. Ennätysmäisiä ovat myös vuosittaiset kilometrilukemat tuubistin mittarissa.

 • Kamarimusiikkikonsertti 4 / Solistiseitsikko Imperialin Joulu

  19.03.2015 RSO

  RSO:n muusikoiden solistiseitsikko Imperialin joulukonsertti. OSTA LIPPU

 • Jörgen Petersen: This Love of Mine

  16.02.2009 Elävä arkisto

  Tanskassa syntynyt trumpetisti Jörgen Petersen teki Suomessa pitkän uran muusikkona, orkesterinjohtajana, säveltäjänä ja levytuottajana.

 • Kössi Kenguru ja musiikin ystävät

  28.03.2007 Elävä arkisto

  Sasu Sarvikuono kuuntelee mielellään Moppe Mopsipopsin torvensoittoa. Kun Sasun soittorasia särkyy, lähtee sarvikuono etsimään lisää musiikkia satumaailmasta. Sasu etsii niin tehokkaasti, että katoaa itsekin. Niinpä ystävät lähtevät jäljittämään Sasua.