Hyppää pääsisältöön

negatiivisuus

 • Oletko onnellinen? Jos et, haluatko vaikuttaa asiaan?

  09.01.2018 Tiede

  Oletko tyytyväinen elämääsi? Koetko itsesi onnelliseksi?

  Oletko tyytyväinen elämääsi? Koetko itsesi onnelliseksi?

 • Negatiivisesti ajatteleva kaipaa syliä

  26.03.2017 Akuutti

  Negatiivisesta ajattelutavasta voi oppia pois

  Negatiivinen ajattelu syö sekä omaa elämää että parisuhdetta. Kun kaikki näyttää synkältä, on vaikea heittäytyä luottamaan. Pessimistin keho on koko ajan hälytystilassa ja hän on valmiina seuraavaan katastrofiin. Virheitä etsiessään pessimisti alkaa nähdä niitä kaikkialla.

 • Prisma: Persoonallisuus puntarissa

  22.02.2015 Yle TV1

  Tiedetoimittaja-lääkäri Michael Mosley tunnistaa itsensä pessimistiksi. Miten muuttua optimistiseksi? TV1 keskiviikkona 4.3. klo 19.00

 • Kohtasin ilkeän ja selvisin

  19.09.2014 Tiede

  Ihmistenlukutaito on tärkeä laji työuramaratonilla. Kun kohtaa hankalan tai jopa ilkeän ihmisen, on vuorovaikutustaidot ja itsetunto koetuksella.

 • Miltä tuntui olla ilkeä?

  18.09.2014 Tiede

  Ryhdyin tarkoituksella hankalaksi ihmiseksi. Tartutin tunteita ja testasin erityisesti, miten oma ilkeyteni vaikuttaa muihin. Tältä se tuntui.

 • Työelämän asiantuntijan painava huomio: Negatiivisuus tarttuu meillä erityisen hyvin

  16.09.2014 Tiede

  Suomalaisessa tunneilmastossa negatiiviset tunteet leviävät kuin itsestään. Varsinkin pelko tarttuu helposti. Yhteistä tunne-energiaa pitäisi kuitenkin osata käsitellä ja kääntää se positiiviseksi, voimaa antavaksi, kiteyttää FT, vuorovaikutusasiantuntija Katriina Perkka-Jortikka

 • Ars 06 täytti eläimet, lasipallot ja aivokypärät

  12.04.2011 Elävä arkisto

  Seitsemännen Ars-näyttelyn teemana oli toden tuntu.

  Seitsemännen Ars-näyttelyn teemana oli toden tuntu. Teokset liikkuivat hyvän ja pahan tuolla puolen purkaen vastakkainasetteluja. Ars 06:sta ei löytynyt skandaaleja, vaikka yleisö ja lehdistö niitä ensi alkuun hakemalla hakivat.

 • Mitä hyvää Suomessa?

  03.09.2010 Elävä arkisto

  Miksi Suomi on hyvä maa ja mikä tekee ihmisen onnelliseksi kysyttiin tavallisilta kansalaisilta sekä tunnetuilta henkilöiltä Hannu Karpon ohjaamassa Hyvä Suomi -ohjelmassa vuonna 1979.

 • Soundina Megadeth

  07.06.2007 Elävä arkisto

  David Ellefson Rockstopin haastattelussa.

  Megadeth on yksi suurimmista, nopeimmista ja pahimmista. Vuonna 1988 tehdyssä haastattelussa David Ellefson kertoo, miksei yhtyeen nimessä ole a-kirjainta.