Hyppää pääsisältöön

talousjournalismi

 • Viikon fraasirikos: Hanhen sulat

  07.04.2015 Kulttuuri

  Hanhen sulat

  Kriittisiä äänenpainoja aina tarvitaan, vain rakentava arvostelu johtaa meitä kohti valmiimpaa maailmaa. Mutta kun joku on jotain rakentanut ja haluamme sitä arvioida terävällä otteella, meidän pitää olla tarkkana sanoistamme, jotta sanomamme erottuisi joutavasta lörpöttelystä.

 • Veronkierto, hyvä veli -verkostot ja Putin likaavat suomalaista jääkiekkoa

  07.10.2014 Kulttuuri

  Mistä on kyse?

  Pentti Sainion kirja Kummolan kääntöpiiri arvostelee kovin sanoin Kalervo Kummolan johtaman Jääkiekkoliiton toimintaa. Mistä on kyse?

 • Bilderberg: Suomalaiset osanottajat

  22.08.2013 MOT

  Kaikkiaan ainakin 46 suomalaista on osallistunut Bilderberg-kokouksiin. Ensimmäinen osallistunut oli Tampellan toimitusjohtaja Johan Nykopp 1960-luvulla.

 • MOT:n Bilderberg-kysely: "Kohtasin kiintoisia henkilöitä"

  21.08.2013 MOT

  MOT pyysi vastauksia niiltä 25 suomalaiselta Bilderberg-kokouksiin osallistuneilta, jotka ovat vielä aktiivisesti työelämässä. MOT tavoitti joukosta 21 henkilöä, joista 17 vastasi kysymyksiin. Vastausten saamiseksi osanottajat saivat vastata kysymyksiin nimettöminä.

 • Maailmanherrojen salaseura

  21.08.2013 MOT

  Vuosittain pidettävä salamyhkäinen Bilderberg-kokous kerää koolle reilut toistasataa kansainvälisen talouden ja politiikan painavaa nimeä. Tarkasti vartioituihin kokouksiin on osallistunut myös melkein puolensataa suomalaista, kertoo tutkiva MOT-ohjelma.

 • Maailmanherrojen salaseura: käsikirjoitus

  21.08.2013 MOT

  Lue ohjelman käsikirjoitus haastatteluineen ja toimittajan juontoineen.