Hyppää pääsisältöön

jakaminen (usealle)

 • Vikasietotila: Näillä työkaluilla yhteistyö onnistuu ja jakaminen helpottuu

  06.11.2017 Oppiminen

  Yhteistyön apuvälineet.

  Vikasietotila esittelee nipun työkaluja, joilla myös muut kuin koodarit pääsevät sujuvan yhteistyön makuun. Niillä pystyy sekä työskentelemään helposti yhdessä muiden kanssa että jakamaan työn tulokset.

 • Kotiottelu

  10.01.2017 Huono ystävä

  Osa 7: Joukkuepelissä saadaan mustelmia. Kirje: Jari Hanska

  Osa 7 Kun kahdesta kaverista tulee kolmen kopla, onko joku aina joukon häviäjä? Emma vierailee kommuunissa, ja etsii neuvoja Miian ja Samin kanssa asumiseen apinatutkijalta sekä kiekkolegendalta. Ystäväkirjeessä toimittaja-käsikirjoittaja Jari Hanskan pukuhuonekannustuspuhe, joka nostaa rapakuntoisimmankin eläkejärjestelmän voittoon toisella puoliajalla.

 • Autoeidolon

  21.09.2016 Näkökulmat

  Musiikin kirvoittamia mieliikuvia. Proosaruno, outo pakina?

  Liu'un tuulilasin läpi.. (sehän on vain amorfista nestettä; kysymys on pelkkä ajan kysymys, ei paikan, esteen, kysymys) ..takaisin pakkasilmaan, jäätyneen varjoni luo.

 • Jakamistalous - kolikon kääntöpuoli

  23.02.2015 Blogit

  Nyt on se hetki, jolloin luodaan raamit sekä sille, miten välitys- ja jakamistaloutta käsitellään Suomessa, että sille, millaiset edellytykset uusien palvelujen syntymiselle tarjotaan tulevaisuudessa. Tämä vaatii uusia näkökulmia työhön ja yrittäjyyteen, sekä niihin liittyvään sääntelyyn.

 • On arvokasta ajatella ääneen

  18.08.2014 Blogit

  On arvokasta ajatella ääneen.

 • Elävän arkiston aarteet nyt liitoon ja kiitoon

  05.06.2014 Blogit

  Elävä arkisto avautuu myös mobiililaitteille.

  Elävän arkiston runsas sisältö on jatkossa entistä paremmin suomalaisten ilona. Elävä arkisto avautuu myös mobiililaitteille ja muiden nettisivujen käyttöön.

 • Ylen sosiaalisen median verkosto kesätauolle

  20.05.2010 Blogit

  Kokemuksia liikkuvasta ja langattomasta videostreamauksesta.

  Yle Vision HR-päällikkö Sari Veikkolainen emännöi kahdeksannen sosiaalisen median verkoston tapaamisen, jossa Essi Moilanen kertoo sosiaalisen median analysoinnista ja minä, Markus Nygård ja muut jaoimme Ylen kokemuksia liikkuvasta ja langattomasta videostreamauksesta.